Dansk nettsted hevder Mjøndalen er interessert i Mads Nielsen

Ønsket: Mads Nielsenskal være en ettertraktet mann, ifølge danske medier.

Ønsket: Mads Nielsenskal være en ettertraktet mann, ifølge danske medier. Foto:

Det danske nettstedet bold.dk skriver torsdag at flere Eliteserieklubber skal ha midtstopperen på blokka. FFK har ikke motatt noe bud på nåværende tidspunkt.

DEL

(Fredrikstad Blad): FFK-stopperen har levert en solid sesong i midtforsvaret sammen med Stian Stray Molde. Nå kan han altså være på vei bort, ifølge bold.dk.

Samme nettsted hevder at FFK ikke er lystne på å selge den høyreiste dansken, til tross for at kontrakten hans går ut etter sesongen. Han står dermed fritt til å prate med andre klubber fra 1. juli.

Mjøndalen, som per dags dato ligger på 14. plass i Eliteserien, skal være klubben som har vist mest interesse for Nielsen.

Fredriksstad Blad har også vært i kontakt med Mjøndalens sportsleder Kenneth Karlsen mandag formiddag.

– Vi har han som en mulig aktuell spiller, sammen med svært mange andre. Ikke noe konkret fra oss, aner ikke om det blir noe senere heller, skriver Karlsen i en tekstmelding.

Ingen henvendelser

Daglig leder i FFK, Joachim Heier, bekrefter at klubben er kjent med ryktene, men klubben har ikke mottatt noen henvendelser fra andre klubber.

– Vi har ikke hørt noe. Mads er en spiller vi vil forsøke å beholde i sommer. Han er vel også en type vi ønsker å ha med oss videre også etter 2019.

Vegard Hansen fikk spørsmål om den aktuelle stopperen etter 0-0-kampen mot Brann fredag:

– Vi har mange navn på blokken. Jeg synes vi har en bred og god stall og vi er fornøyd med de vi har. Så har vi også sondert veldig. Det er så mye tilbud og forespørsler fra agenter og spillere og vi har forhørt oss litt vi også. Vi snakker ikke konkret om enkeltspillere, men vi følger med så får vi se om vi gjør noe når vinduet åpner, sa Hansen til Eurosport.no.

MIF-treneren forteller at de vurderer flere alternativer.

– Det er en god stopper som vi har spilt mot og som jeg har sett litt, men det er ikke noe konkret der. Vi vurderer flere alternativ på flere plasser. Vi får se hva som skjer fram mot vinduet åpner, la han til.

Artikkeltags