Gå til sidens hovedinnhold

Mjøndalen gleder seg til storkamp

Artikkelen er over 6 år gammel

I Mjøndalen gleder man seg til flomlyskamp og fulle tribuner mot Vålerenga søndag kveld.

MJØNDALEN: – Flomlyskamp, dugg i gresset, mye folk og Vålerenga som motstander er faktorer som passer godt sammen, sier MIF-trener Vegard Hansen.

I utgangspunktet var MIFs oppgjør mot Strømsgodset, Rosenborg og Vålerenga de tre store publikumsoppgjørene på Isachsen Stadion i 2015. Det var fullt hus (4.150 tilskuere) i lokaloppgjøret mot SIF for snaue tre uker siden, mens RBK trakk 3.246 tilskuere en regntung tirsdagskveld i mai.

Det er de to høyeste publikumstallene i Mjøndalen i år. Mot VIF (kl. 20.00) er det ventet over 3.000 tilskuere. VIF-supporterne har gjort beslag på alle de om lag 600 plassene på bortetribunen. Ellers er det ledige plasser på sittetribunen ved Hagatjernveien, og på ståplass bak målet opp mot Åsen.

Hansen anser sjansene for å kunne slå Vålerenga som ganske gode. Oslo-laget har fire strake tap.- Ja, VIF er ikke i sin beste form, og de forandrer også mye formasjonsmessig fra kamp til kamp. Vi har muligheten.

Nedrykkstruede MIF (13. plass) klarte 0–0 i en nervepirrende skjebnekamp mot bunnkollega Tromsø (14. plass) borte sist.

– Denne matchen er ikke like avgjørende som TIL-kampen, men vi bør vinne noen hjemmekamper i høst for å kunne holde oss, sier Hansen.

VIF-trener Kjetil Rekdal er også forberedt på en tøff kamp borte mot MIF.

– Det blir ikke noen lett kamp for oss mot Mjøndalen søndag. De har sin stil og kriger, kjemper, klorer, biter – gjør alt for å få poeng, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i et TV-intervju med Dagsavisen.

Rekdal melder videre at Oslo-klubben er giret på å få slutt på tapsrekken (fire strake tap), og at laget endelig kan gjøre en stabil prestasjon i en kamp igjen.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken