OSLO: Det var nok  den avgjørende situasjonen i eliteseriekampen på Ullevaal stadion, selv om Mjøndalen reduserte til 3-2 på slutten. Det endte 4-2 til Vålerenga i 16. mai-matchen , etter en ny VIF-scoring helt på tampen.

Etter matchen på landskamparenaen traff vi naturlig nok en skuffet MIF-keeper Ivar Andreas Forn, som ellers leverte en solid kamp.

- Godt, gammeldags sleivspark

- Det var et godt gammeldags sleivspark. Ikke noe mer å si om det . Jeg trodde at jeg hadde kontroll på den, men det gikk skeis. Da var kampen dessverre kjørt. Uflaks og udyktighet, sier Forn.

31-åringen var ellers fornøyd med sin innsats, og synes det var leit det ble slik at han måtte stå og forklare hvorfor han misset såpass i den situasjonen.

- Ja, da blir jo totalopplevelsen negativ, konkluderer 31-åringen.

Stillingen ved pause var 2-1 til VIF. Og utover i andre omgang var MIF godt med i kampen, og det sto og vippet rett i perioden før Forn var uheldig.

- Det var synd

MIF-trener Vegard Hansen fikk spørsmål i pressesonen om MIF har et keeperproblem, grunnet at Forn har hatt et par andre uheldige involveringer tidligere i vår også.

Men Hansen understreker at han er fornøyd med sin sisteskanse.

- Det var synd at Ivar slapp inn den, men han hadde også mange gode prestasjoner i dag. Jeg ser på Ivar som en god tippeligakeeper, og han har utviklet seg hele tiden mens han har vært i Mjøndalen, kommenterer Hansen.