NEDRE EIKER: Den tidligere Molde- og København-stjernen Magne Hoseth trente med Mjøndalen onsdag, og uttalte etterpå at det var gode sjanser for at han ble MIF-spiller. MIF-trener Vegard Hansen betraktet også Hoseth som aktuell, men allerede torsdag formiddag ble det klart at det ikke blir noe MIF-spill på fotballprofilen – i hvert fall ikke i første omgang.

Hovedårsaken er at Vegard Hansen ønsket å se Hoseth spille treningskampen mot det amerikanske laget FC Bridges på Isachsen Stadion torsdag (kl. 14.30), men Hoseth tok – i følge Hansen – ikke sjansen på det.

- Nei, Magne er klubbløs og ville ikke risikere skader i en slik kamp. Det skjønner jeg, men vi var usikre på hvilken forfatning Hoseth var i nå  - og jeg ville gjerne se ham i kamp før vi eventuelt skulle gå inn i forhandlinger. Vi vil ikke ta noen forhastede beslutninger, sa Vegard Hansen til Drammens Tidende torsdag morgen.

Torsdag ettermiddag meldte Sunnmørsposten at midtbanespilleren fortsetter karrieren i Aalesund.

Hansen legger ikke skjul på at han synes dette var litt synd, for Hoseth kunne vært en god signering for MIF.

PS! Fem prøvespillere spiller MIF mot Bridges torsdag. MIF-laget skal stort sett bestå av prøvespillere og spillere fra rekruttstallen.