NEDRE EIKER: Onsdag morgen la moldenser og MIF-spiller Christian Gauseth ut følgende melding på Twitter:

«Kovacs til S08. Masse erfaring. Koffor kan ikkje og Mjøndalen få en rutinert klassespiller på trening? Fullstendig ubrukelig klubbdrift».

Selv om mange neppe trodde Gauseth slaktet klubbens innsats på overgangsmarkedet, viser det seg nå at han trolig hintet til at klubben fikk besøk av en spiller med lang fartstid i toppfotballen.

LES OGSÅ: MIF vil ha storscorer

— Stor sjanse for MIF-spill

Drammens Tidende pratet med Magne Hoseth etter treningen. Han virket positiv til at Mjøndalen kan bli hans neste stoppested, selv om han ikke har pratet spesielt mye med klubben foreløpig.

– I og med at jeg er her, så er det rimelig stor sjanse for det. Det er absolutt et alternativ, sier Hoseth.

Midtbanespilleren håper på en snarlig avklaring rundt hvor han skal spille fotball denne høsten.

– Det håper jeg skjer i løpet av onsdag eller torsdag, sier Hoseth.

LES OGSÅ: MIF kan handle raskt

Vil spille i eliteserien

— Er du fortsatt skikkelig motivert for toppfotball?

— Ja, og jeg føler at jeg fortsatt har noe i eliteserien å gjøre. Det er derfor jeg er på klubbjakt. Hvis ikke hadde jeg bare sittet ut sesongen i Stavanger og telt penger, kommenterer han, som håper på en rask avklaring med Mjøndalen.

Etter planen skal Hoseth også trene med MIF torsdag. Nordmøringen mener at han har noe å tilføre MIF-laget, som sliter med å score mål i åpent spill. I følge ham selv så er det aktuelt med både spill på sentral midtbane, og i en posisjon bak spissen.

MIF-trener Vegard Hansen bekrefter at Magne Hoseth er aktuell. - Alle vi inviterer på trening er aktuelle. Hoseth er en god fotballspiller, som for ikke så lenge siden var veldig god i Stabæk. Han har kvaliteter som vi synes er spennende, sier Hansen.

Hoseth spilt over 300 kamper for Molde. I tillegg har han også spilt for København, Vålerenga og Stabæk etter at han forlot moderklubben Averøykameratene i 1998.

LES OGSÅ: Tok medalje på EMs første dag