OSLO/DRAMMEN: Ikke uventet ble det seier i bortekampen mot nyopprykkede Skeid på Voldsløkka i Oslo. Mjøndalen vant 5–1 etter tre mål av de brunes toppscorer Alexander Serov, pluss en scoring av Filip Andreas Johnsen og ett selvmål. Det sto 3–0 etter første omgang.

MIF klatret dermed forbi Høvik og Ullevål, og opp på 7. plass. Skeid ligger sist.

– Det var en arbeidsseier på svært dårlig is. Ble en del stygge taklinger. En grei prestasjon av oss, melder MIF-trener Bent Gommerud.

Solberg tok en oppskriftsmessig seier hjemme mot Høvik onsdag kveld. Det endte 7–1 på Solbergbanen, etter 4–0 ved pause. Emil Gulbrandsen 2, Christopher Nålby 2, Simon Stavis, Lars Fredrik Olsen og Even Gamst scoret for SSK.

– Vi hadde bra kontroll, og styrte egentlig kampen fra start til mål. Vi fikk satt det defensive spillet bra. Det er viktig for ikke å gå på en smell i slike kamper mot antatt dårligere lag, sier Solberg-trener Thomas Moen.

I en annen eliteseriekamp denne kvelden ble Ullevål knust av Stabæk hjemme på Bergbanen. Hele 13–1 ble det til bærumslaget.

Drammen Bandy spilte ikke onsdag, men skal i aksjon i en hengekamp borte mot Skeid fredag. Da spiller også MIF hjemme mot Høvik, og Solberg mot Ullern på bortebane.

LES OGSÅ: DHK trekker seg fra europacupen: – For stor risiko