I januar i fjor bekreftet Mikkel Christiansen (30), kjent fra Broiler, at han og Sofie Karlstad hadde gjort det slutt, etter å ha vært samboere i nesten et år.

Nå har drammenseren fått seg ny kjæreste. Det bekrefter han i serien «Dennis vil ha hobby», som hadde premiere på TV2 torsdag.

I serien, som går ut på at Dennis Siva skal teste ulike kjendiser sine hobbyer, er Siva med Christiansen på banekjøring i hans oransje Lamborghini.

Bekrefter kjæreste

Christiansen får spørsmål fra programlederen om han har dame.

– Ja, svarer den kjente drammenseren da, og legger til:

– Ofte har jeg følt at hvis du kjører sjarmerende biler, Mini Cooper eller Volkswagen boble, drar det mer damer enn en superbil. Så når jeg har datet, vet damene at jeg har de bilene. Så jeg har «pullet» opp i lastebiler på kødd for å se skuffelsen i øynene deres, sier han og ler.

Christiansen viste frem det nye oransje gliset sitt til Broom i oktober. Drammenseren er nemlig for mange nesten minst like kjent for sine utallige sports- og superbiler som han er for musikken han produserer.

Broom skriver at siden Christiansen fikk lappen som 18-åring har han eid 65 biler. Deriblant Audi R8, Ford GT, McLaren 570 og ulike Porsche 911-modeller.

Det nye oransje fartsmonsteret er en Lamborghini Aventador – med 12 sylindre og 700 hysteriske hestekrefter.

– Dette er noe jeg har drømt om veldig lenge. Aventador har for meg alltid vært noe helt eget. Det handler om design og ikke minst motoren. En selvpustende V12-er som skriker på høyt turtall, det er en ganske vill opplevelse, forteller bilentusiasten når Broom besøker han hjemme i Mjøndalen.

Det nye gliset kostet 30-åringen cirka 3,5 millioner kroner.

Tjener 250.000 kroner i måneden

Tidlig i oktober kom det frem at Christiansen har en månedslønn på 250.000 kroner.

– Hvis alle går så dårlig som den aller dårligste, så er det fortsatt nok til å leve av resten av livet, sier artisten om russelåtene han lager., sa Christiansen da han var en av gjestene i NRKs podkast-serie «Millionærhjerne», hvor Christian Strand får oppskriften fra unge millionærer.

– Hvor mye penger har du på brukskontoen din akkurat nå? spør programleder Strand.

– 500.000, men det er fordi jeg har flyttet dem dit for å betale skatt, svarte 30-åringen.