DRAMMEN: Nødetatene rykket lørdag kveld ut til Svelvikveien etter melding om en front mot front-ulykke.

Det var to biler og totalt tre personer involvert, men det ble raskt klart at det tilsynelatende hadde gått bra med tanke på personskader.

Ulykken skjedde ved Solumstrand, like ved renseanlegget.

– Ikke meldt om alvorlige personskader, skrev Sørøst politidistrikt på Twitter da. Politiet melder at den ene bilen kom over i motgående kjørefelt da den krasjet med den andre. Det er også sjåføren av denne som mistenkes for å ha kjørt under alkoholpåvirkning.

Politiets innsatsleder på stedet, Benny Olsen, forteller at den ene sjåføren fremstilles for ytterligere prøver for å fastslå eventuell ruspåvirkning.

– Det er mistanke om promille hos den ene bilisten, og det er denne bilisten vi har grunn til å tro at er årsaken til ulykken. Vi skal ta ytterligere prøver i den forbindelse, sier Olsen til Drammens Tidende.

Han opplyser at det de tre personene som er involvert i ulykken ikke har status som skadd, men alle er tatt med til legevakta for en sjekk.

– Dette er på grunn av hastigheten på stedet og energien i kollisjonen, sier Olsen. Innsatslederen kan imidlertid ikke si noe om hvor stor fart de respektive bilene holdt.

I etterkant av ulykken har politiet gjennomført flere vitneavhør.

– Det er vitner på stedet som har sett hendelsen, og vi tror vi skal få et bilde av hva som har skjedd, sier Olsen.

Bergingsbil er bestilt, og veien ble en periode stengt inntil nødetatene fikk avklart skadeomfanget på de involverte.

– Hva skjer videre nå?

– Som sagt kommer vi til å gjennomføre prøver av den vi mistenker å ha kjørt i alkorus. Og vi vil også gjøre vitneavhør av andre som har vært til stede slik at vi får et godt bilde av ulykken, sier Olsen.

Saken oppdateres.