Mjøndalen-spiller tatt ut på landslaget

Vegard Hansen kan gratulerer Jibril Bojang med plass på Gambias landslag i juni. Her fra en kvalifiseringskamp til eliteserien i 2017.

Vegard Hansen kan gratulerer Jibril Bojang med plass på Gambias landslag i juni. Her fra en kvalifiseringskamp til eliteserien i 2017. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det gjør spillerne våre mer attraktive og mer verdt, sier Vegard Hansen.

DEL

NEDRE EIKER: Det var sent lørdag kveld at det tikket inn en hyggelig melding i innboksen til MIF-treneren. Jibril Bojang (24) var tatt ut på Gambias landslag.

– Det er kjempegøy. Vi synes det er veldig stas å ha landslagsspillere på laget. Det gir spillerne våre selvtillit og motivasjon, sier Vegard Hansen til Drammens Tidende.

Bojang spilte fem aldersbestemte landskamper for Norge i 2011 og 2013. Nå, seks år senere, er han landslagsaktuell igjen. Riktignok for et annet land.

24-åringen blir nemlig med når Gambia møter Guinea (7. juni) og Marokko (12. juni) til vennskapskamper. De to landene er i motsetning til Gambia klare for Afrikamesterskapet som starter 21. juni.

– Dette gir oss oppmerksomhet rundt spillerne, og det gjør dem mer attraktive og mer verdt, sier Hansen.

Han mener det er få spillere – uansett nivå – som klarer å stoppe Bojang på sitt beste.

– Når Bojang får det til å sitte, er det få backer som klarer å stoppe ham. Det gjelder for ham å finne timingen. Da kan han fort bli en hit.

I følge Mjøndalens hjemmesider er det ikke første gang en MIF-spiller får landskamper for Gambia. På 70-tallet var Saihou Sarr fast inventar både hos de brune og på det gambiske landslaget.

LES OGSÅ: MIFs Jibril (24) venter på det store gjennombruddet: – Jeg trenger gode og positive folk rundt meg

Artikkeltags