Gå til sidens hovedinnhold

Mjøndalen tapte to poeng i siste sekund

Det så lenge ut til at Mjøndalen fikk en etterlengtet seier på bortebane, men på overtid setter Sarpsborg ballen i nettet.

Sarpsborg så ut til å gå mot nok et hjemmetap, men Joachim Thomassen ordnet 1-1 langt ut i tilleggstiden mot Mjøndalen i Eliteserien onsdag.

Mjøndalen sto med kun én borteseier så langt i sesongen før oppgjøret mot tabellnabo Sarpsborg. Laget fra Nedre Eiker fikk en tidlig ledelse som holdt nesten helt inn, men åtte minutter på overtid utlignet Thomassen med en klassescoring.

Venstrebacken fikk ballen på bakre stolpe og klemte til fra skrått hold og ballen suste inn bak Mjøndalens Sosha Makani. Det var nok til å sikre ett poeng for hjemmelaget.

Mjøndalen tok ledelsen 1-0 allerede etter to minutter på Sarpsborg-gresset, etter at Sondre Solholm Johansen løftet ballen forbi en klønete Anders Kristiansen i Sarpsborg-målet.

Jonathan Lindseth og Kristian Opseth fikk begge gode muligheter til å utligne før pause for vertene, men en svak heading og en heroisk Solholm Johansen reddet gjestene.

Mjøndalen skal spille i cupen mot Åssiden til helgen, før en hjemmekamp mot tabelljumbo Stabæk venter neste onsdag. Sarpsborg 08 møter Kvik Halden i cupen søndag, før et bortemøte mot formsterke Lillestrøm venter tre dager senere.

(©NTB)

Les også

MIF-Børsen: Det holdt bare nesten for MIF

Kommentarer til denne saken