– Vi må bare erkjenne at vi har hatt et negativt fokus fra utsiden hele veien. Hvis folk har mulighet til å lage en sak om oss, så lager de en negativ sak. Sånn har det vært siden vi spilte den første kampen, og det må vi bare erkjenne, sier Godset-treneren til Drammens Tidende. Bakgrunnen for uttalelsen er at laget har fått kritikk for angrepsspillet, men plutselig har det blitt mye prat om at drammenserne har problemer defensivt. David Nielsen vil ikke klage på mediedekningen av den grunn.

– Selvfølgelig motiveres spillerne av det, sier han. Selv bryr han seg ikke mye om det som skrives.

– Du kan se alt på en positiv eller negativ måte. Vi er et ungt fotballag. Når vi har så mange spillere under 23 år, så synes jeg vi presterer ekstremt bra, forteller Nielsen. Han viser til at Strømsgodset er det laget i eliteserien, som sammen med Viking, har skapt tredje mest målsjanser så langt.

– Det er ekstremt bra å se på oss om dagen, men samtidig er det viktig at vi som lag utvikler oss veldig fort på noe. Vi har selvfølgelig noen defensive ting, men det går mest på posisjonering og individuelt, sier dansken.

PS! Petter Vaagan Moens operasjon i menisken var vellykket. Om noen dager vet man hvor lenge han er ute av spill.

LES OGSÅ: Alder ingen hindring