DRAMMEN: To menn i 30-årene fra Drammen var sent mandag kveld involvert i en konflikt som endte med at den ene fikk en knivskade på hånden. Det opplyser operasjonsleder Truls Fjeld hos politiet tirsdag morgen.

Politiet fikk første melding om hendelsen klokka 22.10. Ifølge Fjeld skal skaden på hånden ikke være alvorlig, men av en sånn art at mannen måtte ha behandling av helsevesenet.

Pågrepet på Fjell

Da politiet rykket ut til den aktuelle adressen på Austad var ikke den mistenkte gjerningsmannen på stedet, opplyser Fjeld. De startet da en politijakt for å finne vedkommende.

– Vi dro til foreldrene til fornærmede fordi det var mistanke om at mannen befant seg der. Det gjorde han ikke. Mannen ble pågrepet på adresse på Fjell før midnatt natt til tirsdag, sier operasjonslederen til Drammens Tidende.

Ble avhørt tirsdag

Mannen sitter i arresten og ble avhørt tirsdag. Både den mistenkte og fornærmede er kjenninger av politiet, opplyser Fjeld.

De to mennene kjente hverandre fra tidligere. Etter at begge hadde forklart seg for politiet ble ble mannen som var pågrepet løslatt fra varetekt.

– Saken etterforskes videre, men politiet mener at det ikke er grunnlag for videre varetektsfengsling av mannen, sier politiadvokat Ninne Snorrason.

Mannen er siktet for vold med kniv. Ifølge Snorrason er det usikkert om politiet vil opprettholde siktelsen mot mannen.