Nå er tiden for å være et lydig lam

Av
DEL

MeningerEtter hamstringen så er lynsjestemningen det verste med slike kriser. Vær så snill å ta vare på hverandre. Noen gjør dumme valg, det går an å forklare det på en kk måte uten å henge hverandre ut.

Dette er en uvant situasjon for alle. Vi er ikke vant til å takle slikt, det er ikke så enkelt å tråkke riktig hele tiden. Følg de statlige retningslinjene til punkt og prikke, verken mer eller mindre.

Dette er ikke tiden for masse småsjefer og selvoppnevnte eksperter. Det er heller ikke tiden for å skremme unødvendig. Folk trenger god rasjonell informasjon. Det er tiden for å være en lydig borger.

Det er ikke min regjering, jeg har ikke stemt på den, men jeg følger det de sier. Jeg er opposisjonell av natur, nå er ikke tiden for det. Nå er tiden for å være et lydig lam. Det er også viktig å tenke på at en rekke mennesker, håndverkere, butikkmedarbeidere og bussjåfører skal på jobb hele uka. Ha respekt for disse.

Det er også viktig at Norge ikke går konkurs. Kjøp gjerne noe du har spart til på nettet. Få noen materialer fra byggesenteret levert på døra og bruk tida på et oppussingsprosjekt hjemme. Vi må fortsette å holde hjulene i gang samtidig som Norge er i hvilemodus. Settes absolutt alt på vent så blir det tøft etterpå. Hold avstand, vask hendene overhold karantene hvis du har det, men for all del tenk på hverandre. Jeg er imponert over dugnadsånden til Norge. Ikke absolutt alle, men de aller fleste av oss gjør en kjempeinnsats.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags