LIER: Like før klokken 14 meldte politiet om enda en ulykke på E18 i Lier. Dette skal ha skjedd like ved Kjellstadkrysset.

Klokken 15.20 var det fortsatt køer rundt om i Drammen etter at E18 delvis ble stengt i nordgående løp. Trafikkoperatør Anniken Island i Veitrafikksentralen Sør, fortalte til Drammens Tidende at det var kø gjennom hele Kleivenetunnelen og tett trafikk gjennom Strømsåstunnelen.

– Det er fortsatt veldig mye kø rundt om i Drammen og opp mot E18, sa hun.

Island forklarte da at det var mange biler og at køen fort kunne henge utover en stund. Trafikkoperatøren påpeker at ulykken skjedde på et veldig ugunstig tidspunkt.

Klokka 16.43 går trafikken normalt igjen etter ulykken. Island forteller at køene varte helt fram til litt over klokka 16 før de da begynte å løse seg opp.

– Stått stille i cirka 30 til 45 minutter

Helle Svanevik var på vei inn til Oslo sammen med ei venninne da de havnet midt i køen i nærheten av ulykkesstedet. Hun er hjemme på juleferie og skal inn til moren i hovedstaten for å ha hjemmekontor, som begynner halv fire.

– Er ikke sikkert jeg rekker inn til det. Vi har stått stille i cirka 30 til 45 minutter, sa Svanevik tidligere tirsdag ettermiddag.

De forteller at de ikke så noe av ulykken, men at det var flere politibiler, ambulanser og brannbiler på veien.

Venninnene forklarer at de ikke har opplevd noen glatte veier på E18. Mens vi snakket med de på telefonen løsnet trafikken opp.

Sendt til legevakta

Klokken 14:24 meldte politiet at én person kjøres til legevakta for sjekk. Det skal være mindre skader i kollisjonen.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men det skal være flere biler involvert.

– Det jobbes med berging på stedet. Veien er fortsatt stengt.

Like før klokken 14:40 melder politiet at veien er åpen igjen.