Nå kan du se Godset på dt.no

I OPPKJØRING: Herman Stengel (t.h.) og SIF spiller sju kamper til i oppkjøringen.

I OPPKJØRING: Herman Stengel (t.h.) og SIF spiller sju kamper til i oppkjøringen. Foto:

Av

Drammens Tidende har inngått en avtale med Strømsgodset om rettighetene til å vise klubbens treningskamper de neste to årene.

DEL

DRAMMEN: Strømsgodset startet sesongoppkjøring i Tyrkia med en sterk 5–2 seier over danske Hobro og møtte hard motstand i det ukrainske topplaget Dynamo Kiev som endte i et tap 0–3.

Nå har laget fra Drammen kommet hjem og setter blikket mot de resterende sju treningskampene. Alle disse sendes direkte på dt.no. I ettertid kan du se alle kampene i opptak.

Alle kampene finner du her.

Sender live fra Spania

Når Godset drar på treningssamling til Marbella er det to kamper som står på menyen. Her møter de det russiske eliteserielaget Krylia Sovetov og deretter Tromsø, før de vender hodet hjem mot elvebyen. Her venter de siste treningskampene før Eliteserien 2020 sparkes i gang i april.

– Strømsgodset er regionens stolthet, og viktig for våre lesere. Det ser vi på den høye interessen for våre saker om Strømsgodset. Derfor gleder det oss at klubben har inngått dette samarbeidet med oss om live-kampene, sier ansvarlig redaktør Espen Sandli.

Se Godset live på fredag

Men før Godset drar til Spania, spilles det kamp mot Bodø/Glimt førstkommende fredag i LSK-hallen. Også denne kampen vises direkte på dt.no.

– Drammens Tidende er verdens beste på Godset-nyheter. Med disse kampene blir tilbudet enda bedre. Samtidig trapper vi i år opp antallet kamper vi sender live, også med fokus på lokale lag i lavere divisjoner, sier Sandli.

Fotball, trav og annen idrett

Som del av Amedia-konsernet sender Drammens Tidende live fra cirka 5000 idrettsarrangementer hvert år, via portalen direktesport.no. Denne finner du på dt.no, med fri tilgang for abonnenter.

Blant innholdet er fotball, friidrett, trav, håndball, basket, volleyball, motorsport og kampsport. Mye av innholdet produseres lokalt av Drammens Tidende, med lokale lag og utøvere.

I år gjentas også fjorårssuksessen «DT-cupen» i samarbeid med fotballforbundet. Her ser du hvilke lag som deltar i årets cup. Hvilke kamper som blir sendt live avgjøres seinere.

Her er Godset-kampene:

  • Fredag 14. februar SIF – Bodø/Glimt, kl. 14:30
  • Lørdag 22. februar SIF – Krylia Sovetov, kl. 12:00
  • Torsdag 27. februar SIF – Tromsø, kl. 14:00
  • Fredag 6. mars SIF – Vålerenga, kl. 12:00
  • Fredag 13. mars SIF – Stabæk, kl. 13:00
  • Søndag 22. mars SIF – Raufoss, kl. 15:00
  • Søndag 29. mars SIF – HamKam, kl. 16:00

Litt mindre MIF

TV-rettighetene angående flere av MIFs kamper i oppkjøringen til Eliteserien er uavklart, og har derfor ikke vært en del av avisas tilbud.

Nå er det likevel klart at Drammens Tidende viser disse MIF-kampene på dt.no:

  • Lørdag 15. februar Lillestrøm – Mjøndalen, kl. 14:00
  • Lørdag 22. februar Fredrikstad – Mjøndalen, kl. 15:00

Artikkeltags