DRAMMEN: I begynnelsen av sommeren oppfordret vi leserne til å nominere kandidater til årets Servicepris. Juryen mottok forslag på mange verdige kandidater.

Bak prisen står Næringsforeningen i Drammensregionen, HSN Handelshøyskolen og representanter fra næringslivet.

En fagjury har nå plukket ut seks kandidater som publikum kan stemme på. Disse vil i tur og orden bli presentert fra 4. til 9. september på dt.no og i papiravisen. Når alle kandidatene er omtalt, er det opp til deg å stemme fram den du mener fortjener å vinne. Du kan stemme i hele uke 37 på dt.no.

Vinneren vil bli kåret under Næringslivets dag 21. september. Ytterligere tre kandidater er plukket ut for å kjempe om fagjuryprisen. Disse vil det ikke være anledning for publikum å stemme på. Her er det fagjuryen som til slutt vil kåre en vinner.

LES OGSÅ: Serviceprisens kandidater er klare

Mens vinneren av fagjuryprisen får diplom og juryens begrunnelse, får vinneren av publikumsprisen diplom og et valgfritt etterutdanningskurs ved høyskolen til en verdi av 15.000 kroner.

Det er første gang det deles ut en servicepris i Drammen. Heretter vil skal prisen deles ut årlig.

Stian Yttrehus fra bilbransjen var initiativtaker til prisen. I samarbeid med Næringsforeningen og Høyskolen har Yttrehus vært med på å meisle ut kriteriene for prisen.

Følg med kommende uke og bli med å stem fram din kandidat.

LES OGSÅ: