Gå til sidens hovedinnhold

Sesongens første hjemmetap

Artikkelen er over 4 år gammel

NOR 92 skapte klart flest sjanser, men tapte 6–4 for serievinner Bækkelaget lørdag. Dermed gikk de på sesongens første hjemmetap.

NEDRE EIKER: NOR 92 hadde ikke tapt på hjemmebane før møte med seriemester Bækkelaget lørdag. Men de blå og gule var effektive, og tok alle poengene fra serietoeren i prestisjeoppgjøret i 1. divisjon.

– Sesongens siste kamp er en kamp man alltid ønsker å vinne. Det er mye prestisje, sa Nor 92-trener Mikael Sjöqvist før kampen. Han ledet det unge NOR-laget sammen med Manne Strandberg, og de så en sjanseskapende gjeng. Men ballen ville altfor sjelden i mål for gjengen som hadde sikret 2.-plassen i divisjonen før kampen.

NOR 92 vant skuddstatistikken 43–27 i egen hule, men sto igjen uten poeng.

Ungt lag

– Jeg synes vi gjør en god kamp. Vi følger spilleplanen, men vi har ikke helt marginene. Også kommer de med tre rekker som maler på, sa Manne Strandberg etter sesongens første nederlag på hjemmebane.

– Vi har en snittalder på 20 år. Det er en sterk prestasjon av de unge guttene å bli nummer to i serien, fastslo de to treneren etter sesongens siste kamp.

Ung keeper

En kamp hvor 16 år gamle Nicolai Sevlejorde ble kastet innpå fra start bare en time før kampen begynte.

– Han leverer på direkten. En utrolig sterk kamp, fastslo det to trenerne.

Også kaptein Jørgen Becher, som ble kåret til hjemmelagets beste spiller, er imponert. Han trener den unge keeperen på NOR 92s G 16-lag.

– Nicolai står en sterk kamp, sa Becher, som ikke var helt fornøyd etter tapet.

– Brenner for mange sjanser

– Nei, i dag brenner vi for mange sjanser, fastslo kapteinen, som håper NOR 92 kan bli et stabilt eliteserielag på sikt.

– Mange har tatt steg, og vi må jobbe videre fra der vi er nå.

Mikael Sjöqvist og Manne Strandberg er klare på veien videre: – Vi har mye bra unge spillere å bygge på, men trenger litt rutine som de kan bryne seg mot.

Etter seieren mot NOR 92 gikk Bækkelaget ubeseiret gjennom serien.

Det var hjemmelaget som kom best i gang i egen hall. Etter drøyt fem minutter banket Jørgen Becher inn 1–0. Han klinte også inn 4–3 etter 15 minutter, og sørget for at NOR 92 ledet med ett mål etter første periode.

Men flere mål maktet ikke hjemmelaget å score, og effektive gjester satte inn tre mål på de to siste periodene. Dermed ble alle poengene med til Oslo.

Innebandy, 1. divisjon Østlandet

NOR 92-Bækkelaget 4-6 (4-3, 0-2, 0-1)

Solberghallen – ca. 60 tilskuere

1-0 Jørgen Becher 5.42, 1-1 Jens Moser 6.24, 1-2 Alexander Simonsen 9.11, 2-2 Didrik Grøstad 10.28, 2-3 Erik Thingnes 12.42, 3-3 Jørgen Ripel 12.50, 4-3 Jørgen Becher 15.14, 4-4 Alexander Wodland 21.16, 4-5 Petter Lambech 30.03, 4-6 Petter Lambech 49.49.

Dommere: Alexander Nevman, Asker og Mads Sand Dørstad, Bygdø Monolitten.

Utvisninger: NOR 92 1x2 minutter. Bækkelaget 5x2 minutter.

 

Kommentarer til denne saken