Anniken og Anders flytter fra hverandre

NYFORELSKET: Da Anniken møtte Anders for første gang, skjønte hun at de kom de kom til å ende opp sammen. Nå har de flyttet fra hverandre.

NYFORELSKET: Da Anniken møtte Anders for første gang, skjønte hun at de kom de kom til å ende opp sammen. Nå har de flyttet fra hverandre. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er slutt mellom bloggeren Anniken Englund Jørgensen (20) og kjæresten Anders Gran (24).

DEL

OSLO/NEDRE EIKER: Bloggeren fra Solbergelva skriver om bruddet på sin egen blogg.

«Anders og jeg skal flytte fra hverandre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne bo alene igjen, spise frokost alene eller sove alene. Ikke for å snakke om å betale en leilighet som koster mer enn jeg vil.  Men det er et valg som alt annet, det er det som er rett akkurat nå», skriver hun.

– Jeg har ikke så mye å si. Og det er veldig rart, for jeg er som regel ikke tom for ord når det gjelder kjærlighet, sier bloggeren i en kommentar til TV 2, som først omtalte saken.

LES OGSÅ: En bloggers bekjennelser

Med i «Bloggerne» sammen

I den kommende sesongen av «Bloggerne» er kjæresten med. Der får seerne bli med på flyttelasset, og være med inn i stua til det nyforelskede paret.

Da det ble kjent, sa hun dette til Drammens Tidende om at kjæresten skulle vises på skjermen:

– Jeg har tvunget han litt, hehe. I starten var det ikke noe han hadde lyst til, men han skjønner at jeg ikke kan være med på noe sånt uten å dele alt.

Det er hun derimot ikke bekymret for.

– Det blir veldig fint. Anders er en stor del av «Bloggerne» denne sesongen. Vi har hatt mange fine reiser og øyeblikk. Vi har vist hvordan hverdagen vår er sammen – på både godt og vondt, sier hun til TV 2.

LES OGSÅ: Sjekk kjendisenes 17. mai-bilder

Fortsatt venner

Selv om paret nå har valgt å flytte fra hverandre er de fortsatt venner, skriver Anniken på bloggen.

«Jeg håper at jeg og Anders kan smått finne tilbake til hverandre igjen, og vi er veldig gode venner. Vi snakker daglig og passer på hverandre».

LES OGSÅ: Tilbake på TV-skjermen til høsten

Hadde kjærlighetssorg

Før Anniken møtte Anders hadde hun hatt kjærlighetssorg i flere år etter at det ble slutt med ungdomskjæresten Mikkel Christiansen fra Broiler.

– Jeg ble forelsket i min egen kjærlighetssorg. Det var en så stor del av livet mitt, sa Anniken til Drammens Tidende i april.

Artikkeltags