Tapte NM-finalen

Frederik Fjeldseth (t.v.) og Daniel Brurberg Fredriksen spilte NM-finale med Bærums Verk Hauger Ironmen i U19 lørdag.

Frederik Fjeldseth (t.v.) og Daniel Brurberg Fredriksen spilte NM-finale med Bærums Verk Hauger Ironmen i U19 lørdag. Foto:

Frederik Fjeldseth (15) og Daniel Brurberg Fredriksen (16) spilte NM-finalen i U19 for Bærums Verk Hauger Ironmen. Det endte med 46-0-tap lørdag, men finalen var egentlig en bonus.

DEL

HAMAR: – Det har vært en fantastisk sesong, og bare det å spille seg til NM-finalen mot Vålerenga Trolls var en bonus. Vi slo ut Eidsvoll 1814's i semifinalen, forteller Frederik Fjeldseth.

15-åringen fra Hokksund spiller til vanlig amerikansk fotball på Drammen Warriors, men er lånt ut til U19-laget til Bærums Verk Hauger Ironmen i høstsesongen. Det er første året han spiller på et så høyt nivå, og han han har søkt om dispensasjon for å spille med opp til fire år eldre gutter.

LES OGSÅ: Sultne på mer landslagsspill

– Utnyttet våre feil

NM-finalen i U19 gikk på Briskeby Arena på Hamar lørdag.

– Vålerenga utnyttet våre feil. Vi har mye potensial i laget, men spiller ikke som et lag. Det resulterer i en overlegen seier til Trolls, sier Daniel Brurberg Fredriksen fra Krokstadelva etter kampen.

Også han er lånt ut fra Drammen Warriors til Ironmen i høstsesongen.

LES OGSÅ: SSK og MIF i KM-finale

– Skal trene mer

– Nå skal vi trene med Drammen Warriors for å stå enda bedre rustet til neste sesong, sier Frederik Fjeldseth, som opplyser at Ironmen fikk begge quarterbackene skadet i NM-finalen.

– Det ødela for det spillet vi hadde planlagt, sier han.

LES OGSÅ: Anna Linnea og Lyn i Toppserien

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags