Gå til sidens hovedinnhold

Her ryker seiershåpet

Artikkelen er over 6 år gammel

I to perioder rystet NOR 92 seriemester Slevik. Men med Simen Bendiksen ute og slitne spillere raknet det i sluttperioden.

NEDRE EIKER: NOR tapte til slutt 9-2 mot Norges beste innebandylag.

Det var likevel stor fremgang siden "katastrofe-resultatet" sist, i Østfold ble det 27-4-tap!

- Jeg er veldig godt fornøyd med førsteperioden. Den andre var OK, mens vi i den tredje ikke følger planen vår og gjør mange juniorfeil, sa NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

LES OGSÅ: Historisk helg for Eiker

Stygg smell

Han savnet backen Simen Bendiksen i den siste perioden, Bendiksen fikk seg en skikkelig smell i nakken og måtte forlate banen litt før andreperiode var over.

- Jeg vendte opp med ball, og trodde jeg var alene. Men en Slevik-spiller jeg ikke var klar over bøyde seg ned, og jeg traff ham, forteller Bendiksen.

Han ble liggende, og ble etter hvert støttet ut, mens han holdt seg til nakken.

Mange spillere ute

- Det er bare en stiv nakke. Og da får man gjerne litt vondt i hodet også, sa Bendiksen, som ikke syntes taklingen var stygg.

- En taktisk takling for å stoppe Simen. Ikke noe stygt, og slikt som kan skje i en innebandykamp, sa trener Thorp.

Han har hatt mange spillere ute med sykdom den siste uka. Noen av disse spilte søndag, andre sto over. Der,ed ble troppen noe tynnere og kreftene tok nok raskere slutt enn normalt. I sisteperioden haglet målene mot et NOR som var utslitte.

- Også måtte vi bruke Fredrik Steiner på backen, han har ikke spilt på den plassen på årevis. Det gjorde også at det ble rokkeringer i spillet vårt, fortsatte Thorp.

LES OGSÅ: Glassverket slapp med skrekken mot Stabæk

Ledet med to

NOR sjokkåpnet, og ledet med to etter mål av Kristian Becher og Fredrik Steiner. Slevik var allerede seriemester, og vste etter hvert hvorfor.

- De er i en helt annen liga enn alle andre norske lag. De har en fantastisk førsterekke, og en defensiv andrerekke med murbrekkere som bryter opp spillet til motstanderne, skrøt Thorp.

Nå venter Greåker borte i seriens siste kamp lørdag. NOR må vinne for å ha en sjanse på sluttspill.

LES OGSÅ: Ødegaard og Real Madrid Castilla tapte mot bunnlag

Kommentarer til denne saken