Gå til sidens hovedinnhold

I knestående fra start

NOR 92 tapte 3–9 hjemme mot Gjelleråsen

Artikkelen er over 6 år gammel

Mot et av eliteseriens mest ballsikre lag var det viktig at NOR 92 ikke lot Gjelleråsen styre kampen inn i sitt spor. Det var enklere sagt enn gjort.

NEDRE EIKER: Med 3-9-tap mot laget fra Nittedal i Akershus klarte aldri NOR 92 å bygge videre på den svært viktige seieren mot Bækkelaget forrige helg.

Blåtrøyene gikk til kampen mot Gjelleråsen i Solberghallen med mål om å rette opp i de personlige feilene som har preget laget hele sesongen. I stedet ble det tre tidlige baklengsmål og en hel kamp på etterskudd.

LES OGSÅ: Norendal vant slopestyle i X-Games

Tre tette og ei badehette

Først ble Mathias Warem Soini straffet knallhardt på returen da han ikke fikk tak i det første skuddet på Gjelleråsens første kontring i kampen.

Så slapp hjemmelaget inn nok et kontringsmål med én spiller mer på banen, før et skudd fra langt hold gikk direkte i mål.

Steffen Løvlund reduserte til 1–3 for vertene, men nærmere kom aldri NOR 92, selv om de i perioder var fullt på høyde med et sterkt bortelag. Ikke før i sluttminuttene ble det stygge sifre for hjemmelaget.

LES OGSÅ: Bla deg gjennom eventyret Martin Ødegaard

Preger kampen

NOR 92-trener Bjørn Erik Thorp la ikke skjul på at det ikke er noe sjakktrekk å havne tidlig under mot et lag som er gode med ballen.

– Det preger kampen mye. For vi må ta større sjanser, og når vi gjør det vil de få sjansene til å kontre, noe de er utrolige gode til. Det er mye der kampen blir avgjort, sier Thorp.

Kaptein Fredrik Steiner følte også at starten ble utslagsgivende, men fant trøst i at laget ikke la inn årene da Gjelleråsen stakk fra tidlig.

– Vi har dårlig statistikk når vi først har sluppet inn to-tre mål. Det skjer noe i hodene våre da. I tidligere kamper hvor det samme har skjedd har vi sluppet inn tolv-tretten mål, og det skal vi ta med oss.

– Jeg synes vi henger litt bak i etablert forsvar. Og i tillegg brenner vi et par virkelig store sjanser, sier Steiner.

LES OGSÅ: Viste fram NM-formen

Kommentarer til denne saken