Gå til sidens hovedinnhold

NOR 92 kriget seg til ett poeng

Artikkelen er over 9 år gammel

NOR 92-spillerne jamret seg og spilte to dårlige omganger mot serieleder Bækkelaget lørdag. Men Nedre Eiker-laget klarte 7–7 etter en rå sluttspurt.

OSLO: Etter å ha brukt altfor mye energi på motstandere, og egne dårlige prestasjoner, kriget NOR 92 seg til ett poeng mot serieleder Bækkelaget i Oslo lørdag ettermiddag.

– Guttene ville veldig mye, og vi fikk litt overtenning som gjorde at det låste seg. Vi spilte to mindre gode omganger, men tok tak i problemene i den andre pausen. Da snakket vi ut og fikk skikk på spillet, fortalte NOR 92-trener Bjørn-Erik Thorp etter at ett viktig poeng var sikret i Bækkelagshallen.

– Det hadde ikke vært ufortjent med full pott heller, mente Thorp.

LES OGSÅ: Endelig seiret NOR 92 igjen

Avgjørende periode

NOR 92 tok ledelsen 7–6 etter et skudd av Henning Larsson ni minutter ut i den siste perioden. Ved andre pause sto det 6–3 til hjemmelaget.

I den første delen av siste periode leverte NOR 92 råsterkt spill, og alle problemene fra tidligere i kampen var lagt igjen i garderoben. Simen Bendiksen, Mathias Knutsen og Steffen Løvlund sørget for 6–6 på 7,20 minutter i den avgjørende omgangen.

NOR 92 holdt på 7–6 ledelsen til det var igjen snaue tre minutter av kampen, men klarte ikke å stå imot i undertall. Kristian Becher ble utvist for dytt etter 56,36.

Her kan du sjekke statstikken for 1. divisjon Østland, herrer

En av oss rykker opp

Etter halvspilt serie ligger NOR 92 på 2. plass med 19 poeng, like mange som Bækkelaget som har bedre målforskjell.

– Nå har vi møtt alle lagene en gang, og jeg er sikker på at en av oss som spilte her i dag rykker opp, sa Bjørn-Erik Thorp.

– Målet vårt er nødvendigvis ikke opprykk i år, men å bygge en solid plattform som gjør at vi har noe i eliteserien å gjøre når vi er modne til å ta steget. Vi ønsker ikke reprise av forrige sesong, hvor vi tapte alle kampene, sa treneren.

LES OGSÅ: Ny storseier til NOR 92

Kommentarer til denne saken