Gå til sidens hovedinnhold

Stortap for NOR 92 i serieavslutningen

Artikkelen er over 6 år gammel

NOR 92 hadde muligheten til å nå sluttspillet hvis de slo serietoer Greåker. Sånn gikk det på ingen måte.

SARPSBORG: Med 16-5 mot østfoldingene i siste serierunde er NOR 92 ferdigspilt for sesongen.

Bjørn-Erik Thorps lag holdt følge gjennom første periode (2-3), men måtte gi tapt i den andre perioden, hvor hjemmelaget vant hele 7-1.

Selv om kampen var tapt holdt NOR 92 moralen oppe i den tredje perioden, til tross for at den også endte med et klart tap.

LES OGSÅ: Storseier til MIF

Slipper kvalifisering

NOR 92 endte dermed nest sist i eliteserien, og skulle egentlig vært gjennom et kvalifiseringsspill for å sikre plassen i neste års eliteserie. Dette blir det derimot ikke noe av, ettersom eliteserien skal utvides.

Ifølge klubbens egne nettsider kjemper Harstad, Havøysund, Sandnes, Sunde IBK, Fredrikstad, Haugerud, Lillestrøm og Holmlia om fire ledige plasser på det øverste nivået av norsk innebandy.

LES OGSÅ: Drammen slo Eidsvold Turn i treningskamp

Slevik-seier

Det betyr at blåtrøyene fra Solberg kan fokusere på å bygge videre fra årets sesong. Laget rykket rett ned forrige gang de befant seg i eliteserien, men tok tre seire og spilte uavgjort tre ganger denne sesongen.

Slevik ble seriemestere, med Greåker og Tunet på de to neste plassene. Bækkelaget endte sist i årets eliteserie, og må dermed ta turen ned til førstedivisjon.

Andre sportssaker på dt.no:

Kommentarer til denne saken