Gå til sidens hovedinnhold

- Vi skulle spist dem!

Artikkelen er over 6 år gammel

NOR 92 reiste seg etter 0–3 tidlig – men tapte til slutt 7–5 for Tunet.

NEDRE EIKER: Skuffelsen lyste av NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

- I dag skulle vi slått dem. Tunet hadde en dårlig dag, men det oppdaget vi ikke før i 2. periode. Da måtte vi jage, siden vi lå mye under.

Thorp mener NOR burde ha slått Tunet i Solberghallen torsdag kveld. Gjestene er nummer tre i eliteserien i innebandy, og NOR har fått grisebank av alle topplagene tidligere i sesongen.

Likevel klarte ikke Thorp å glede seg over det som så ut som et framskritt for laget.

- Vi hadde mange sjanser, men klarte aldri å sette spikeren. Så dårlige som Tunet var i dag, burde vi ha spist dem, mente han.

Vond start

En fantastisk opphenting var ikke nok for NOR. De gikk fra 0-3 etter 12 minutter, via 1-5 til 5-5 ti minutter ut i sluttperioden. Så satte to kunststykker fra en av Norges desidert beste innebandyspillere punktum.

- Ole Mossin Olesen er ved siden av Thomas Stræte i Slevik Norges best innebandyspiller. De er i særklasse best, og holder høyt internasjonalt nivå, sa Thorp.

Først styrte Mossin Olesen et skudd i mål på «tennisen», bare sekunder etter at Magnus Sjøstrand hadde utlignet til 5-5.

- Vi hadde jaget utligning, men ga beskjed om at vi skulle trygge målet før vi begynte å jage igjen etter scoringen, sa Thorp.

Den omstillingen klarte ikke elevene. De satte Tunet under press de neste minuttene, men et undertallsspill drøye to minutter før slutt ødela. Kenneth Løvlund fikk fem minutters utvisning, men i NOR-leiren mente man at Slevik-spilleren var like god og fortjente det samme.

- Det svarer jeg ingen kommentar på, sa Thorp om dommernes avgjørelse.

I overtallet tok Mossin Olesen fram en Zorro-scoring fra død vinkel. Tunets nummer ti var innblandet i mer eller mindre alle lagets scoringer, men det var den tidligere NOR-spilleren Mads Normann som fikk bestemannsprisen for bortelaget.

Han ga i alle fall ikke ved dørene i duellene mot tidligere lagkamerater.

Tynn stall

Med et forfall og sykdom på en tidlig i matchen, ble det en tynn NOR-benk. Treneren måtte gå ned på to rekker, og hadde bare en innbytter som kunne avlaste i de to rekkene.

- Vi merker at vi er tynne både i kamp og trening, sa Thorp.

Han mente laget klarte å presse hele matchen ut, fordi de klarte å dra ned tempoet i kampen. G16-laget spiller kamp fredag, derfor ble de aktuelle spillerne derfra spart. Det er ny seriekamp i eliteserien lørdag.

Borte mot Grei vil noen av 16-åringene få sjansen igjen, og gjøre NOR-troppen litt bredere. Keeper Mathias Warem Soini ble kåret til NORs beste torsdag.

Andre saker på dt.no:

Kommentarer til denne saken