Gå til sidens hovedinnhold

Ny kalenderløsning på dt.no

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå blir det lettere for alle å legge inn sitt arrangement i Det skjer. Drammens Tidende og Visit Drammen har nemlig gått sammen og utviklet en felles kalender.

DRAMMENSREGIONEN: Fra og med onsdag 4. desember blir det mye enklere for deg som har et arrangement du har lyst til å dele med leserne av Drammens Tidende.

Drammens Tidende har nemlig inngått et samarbeid med destinasjonsselskapet Visit Drammen. Sammen har vi laget en kalender hvor alle som arrangerer kulturbegivenheter, møter eller andre arrangementer i distriktet kan legge inn sitt arrangement. Kalenderen vil være den samme hos Drammens Tidende og på Visit Drammen sine sider, og det holder å legge inn arrangementet på en av sidene.

Ikke nok med det. Med denne løsningen finnes kalenderen igjen både på nett og papir.

- Det er vel ingen hemmelighet at vi har savnet en arrangementskalender på nett, og at løsningen vi gikk over til i våres ikke har fungert optimalt. Med denne nye kalenderløsningen håper vi at leserne våre vil bli mer fornøyde, sier nyhetsredaktør i Drammens Tidende, Janne Sundelius Braathen, og legger til:

– Samtidig håper vi denne nye løsningen gjør at vi samler alle arrangementene som foregår i regionen vår på ett sted. Folk skal vite at det er i denne kalenderen man bør markedsføre det som skjer i distriktet.

I den nye kalenderen må du registrere deg som bruker første gang du skal legge inn et arrangement.

Når du har lagt inn arrangementet ditt, blir det i løpet av kort tid godkjent.

Du kan logge deg inn i løsningen og endre eller slette arrangementet ditt når du har behov for det.

Du vil til enhver tid finne kalenderen både på Drammens Tidendes nettsider og Visit Drammen sine nettsider. Dagens arrangementer vil dessuten trykkes i papiravisen hver dag.

Å legge inn et arrangement i kalenderen er gratis.

Du finner den nye kalenderen her.

Spørsmål eller tilbakemeldinger på den nye løsningen? Da vil vi gjerne høre fra deg, på janne@dt.no.

Kommentarer til denne saken