SOLBERGELVA/HOLLYWOOD: Denne gangen skal Reinsve, som er fra Solbergelva, spille mot en av de store stjernene i en av årets største suksesser, nemlig Pedro Pascal fra zombieserien «The last of us»

Den nye filmen hvor Reinsve spiller, heter ifølge VG «Weapons» og er en skrekkfilm. Zach Cregger er regissør, og kanskje mest kjent for å stå bak filmen «Barbarian».

Ifølge TV2 handler filmen om en liten by hvor flere videregåendeelever forsvinner på mystisk vis. Hvilken rolle Reinsve skal ha i filmen er ikke kjent.

Siden kjempesuksessen med Joachim Triers «Verdens verste menneske», har rollene kommet inn på løpende bånd for Reinsve. Blant annet spiller hun mot Jake Gyllenhaal og Peter Sarsgaard i serien «Presumed Innocent», som ennå ikke er sluppet. I den kommende filmen «Håndtering av udøde» møter hun igjen sin medspiller fra flere tidligere filmer, Anders Danielsen Lie.

Da «Verdens verste menneske» ble Oscar-nominert, var Drammens Tidende i Hollywood og tok pulsen på Oscar-sirkuset. Da snakket vi med Reinsve, som blant annet fortalte om oppveksten og veien mot stjernehimmelen.