DRAMMEN: Men det knallharde kampprogrammet for Strømsgodset, med kamper mot antatte topplag i fotballens eliteserie, fortsetter litt til før det blir noen ukers pause.

For onsdag kveld (kl. 18.00) venter regjerende seriemester Bodø/Glimt på Aspmyra, mens lørdag (kl. 18.00) er det hjemmekamp mot serietoer Viking.

– Vi veit vi skal opp og spille mot det som etter min og manges mening kanskje det aller beste laget i Eliteserien – Bodø/Glimt. Det ser jeg på som en kjempetest, igjen, sier SIF-trener Håkon Wibe-Lund.

– Hvor stor utfordring er det tette og tøffe kampprogrammet for øyeblikket?

– Jeg tenker at sånn er det bare. Det er en utfordring for alle lag, som vi bare er nødt til å håndtere. Vi må bare fokusere på det vi får gjort noe med.

– Det vi fokuserer på nå er at vi skal dra opp til Bodø og vise fram det vi vil ha, fortsetter Wibe-Lund.

SIFs lag (4-3-3): Viljar Myhra - Niklas Gunnarsson, Gustav Valsvik, Ari Leifsson, Thomas Grøgaard - Herman Stengel, Kreshnik Krasniqi, Johan Hove - Halldor Stenevik, Ole Kristian Enersen, Lars-Jørgen Salvesen.

Ipalibo Jack står over Glimt-kampen på grunn av fortsatt trøbbel med en muskelskade i låret, og erstattes Kreshnik Krasniqi på midten. Lars Vilsvik hangler etter rapportene litt og starter på benken. Niklas Gunnarsson innleder på høyreback.

Etter det oppsiktsvekkende 5-0-tapet hjemme for Sandefjord i slutten av april, så har Godset reist seg mesterlig med seire over Rosenborg, Kristiansund og Vålerenga, pluss uavgjort 0–0 borte mot Viking.

SIF klatret fra bunnsjiktet til 4. plass, og etter denne uka er det spilt ti runder – en tredjedel av sesongen.

Bodø/Glimt er blitt seriemester de to siste sesongene, og spilte seg helt fram til kvartfinale i europacupen i vår. I seriespillet har imidlertid slitt noe i det siste – og ligger på 5. plass ett poeng bak drammenserne. Hjemme på Aspmyra taper de uansett svært sjelden.

Strømsgodset har tapt de tre siste oppgjørene borte mot Glimt, og i fjor ble det hele 7-2-nederlag. Siste seier kom i 2015 da det ble 5–3 etter mål av Bismark Adjei-Boateng, Thomas Sørum, Øyvind Storflor, Gustav Mendonca Wikheim og Flamur Kastrati.

LES OGSÅ: Servitør Stenevik: – Jeg liker når det koker

LES OGSÅ: Her hopper de i elva: – Pur glede etter seier er det handler om