For deg som ikke er kjent med konseptet: På markedssidene Finn.no finnes en avdeling for ting som gis vekk gratis. En miljøvennlig og svært billig løsning om du finner noe du har behov for – eller skal gi vekk det du ikke har behov for. Vi har tatt et sveip gjennom sidene for å se hva folk i Buskerud gir vekk – og noen av tingene kan man jo lure på om noen andre trenger.

Her er noen av gi-bort-tingene som kanskje er litt utenom det vanlige:

LES OGSÅ: Han har mer enn to mill. følgere på Instagram

Mann på truger

En kvinne i Drammen vil gi vekk en mann på truger som er ute og sanker ved med rød genser og lue. Mannen måler 35 cm, er pent brukt og har ingen skader.

 

Brunost

Lei deg for at du ikke fikk prøvd Synnøve Findens nyvinning «Sjokobrun», som kom ut i begrenset opplag? Ikke fortvil, du kan hente en pakke i Hokksund.

«Enda en ost som Synnøve "dreit" seg ut på! Smaken vil vi ikke forklare, men gies bort til første man,» skriver annonsøren.

 

500 sigaretthylser

En mannlig drammenser har enten lagt vekk en uvane, eller gått over til ferdig-sigaretter, for han gir vekk 500 sigaretthylser og to maskiner.

 

James Bond-VHS

Nekter du å gå over til mer moderne teknologi kan du fortsatt få tak i VHS-kasetter på Torget. Hva med denne klassikeren til fredagstacoen?

 

Ett sparkesykkelhjul

Har du punktert og parkert favoritt-fremkomstmiddelet? Ikke fortvil. Ett stykk sparesykkelhjul med lys gis vekk. Og ja, skruer følger med.

 

LES OGSÅ: