NEDRE EIKER: Torsdag ble LSK og eikværingen Bajram Ajeti enige om å terminere spissens kontrakt. Dermed kan 28-åringen vederlagsfritt skrive under for svenske Gefle.

– Vi har blitt enige med Bajram om å avbryte kontrakten. Dette er en beslutning som gagner alle parter, sier LSKs sportssjef Simon Mesfin.

LES OGSÅ: Makani: – Skal bli en av Norges beste spillere

Bak i køen

Ajeti havnet bak Erling Knudtzon, Chigozie Udoji, Marco Tagbajumi og Ebiye Moses i spisskøen på Åråsen. Mesfin takker Ajeti for profesjonaliteten han har vist og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

– Gefle i Superettan ønsket å hente Bajram, slik at det var hensiktsmessig for ham å melde overgang dit. Interessen har vært kjent en stund, og Bajram har fått tid til å tenke over hva han ville. Han bestemte seg for å ta denne muligheten, forklarer Mesfin.

LES OGSÅ: Gauseth: – Kjæresten vurderte å ikke komme

Nestjumbo i Sverige

Gefle ligger på 15. plass av 16 lag i Superettan etter 18 serierunder på nivå to. Gävle-klubben slo Varberg 2-0 hjemme onsdag.

Ajeti kom til LSK før denne sesongen og har spilt 15 kamper for kanarifuglene. Spissen scoret ingen mål på sine 12 kamper i Eliteserien, men noterte seg for to fulltreffere på tre cupkamper.

LES OGSÅ: Mjøndalen møter Sarpsborg 08 i kvartfinalen