(Bygdeposten)

Lørdag kveld er det finale i Skal vi danse. Fredag kveld er Eilev Bjerkerud gjest i sofaen til TV2 hotteste programledere, Thomas og Harald.

Hele gjengen

– Vi er der alle tre finalistene, og det blir hyggelig forteller, en treningssliten Bjerkerud etter nok en hard treningsøkt sammen med dansepartner Nadya Khamitskaya til Bygdeposten.

Det betyr at artisten Raylee og programleder Markus Bailey også er på plass i den brune skinnsofaen men du gafler i deg fredagstacoen. Etter manges mening er det også disse tre amatørene som har «tråkket» best fra seg på parketten i høst.

LES OGSÅ: Eilev best i semifinalen

Beinhardt

Forrige uke trente Eilev og Nadya 12 timer hver dag. Denne uka har han heller ikke sluntret unna.

– Det tar på og jeg blir sliten fysisk, men minst like mye i hodet. Selv om vi har vært gjennom alle dansene må alt være bedre enn noen gang i finalen.

Han har mål om å vinne, men vet at han samtidig har nådd målet han satte seg før alt startet i august; han ville til finalen.

God vinnersjanse

Etter at han og Nadya fikk full pott på begge dansene fra fagdommerne sist, var han forsiktig til å beskrive sine egne vinnersjanser.

– Tja, vi har vel omtrent 33 prosent sjanser, sa han på TV2s sending sist lørdag.

Hvis Bygdeposten skal tippe noe utfall, så må det bli følgende:

Markus ryker ut etter første delfinale. Så står kampen mellom 19-årige Raylee fra Arendal og 28-åringen fra Krødsherad.

Bygdeposten satser på kryllingens jordnære og vinnende vesen, i tillegg til glimrende danseferdigheter, er det som skal til for at kryllinger og mange mange andre går amok på telefonen, og stemmer Eilev Bjerkerud helt til topps.

Skjer det har han vunnet både «Farmen» (6. september i fjor) og «Skal vi danse». Det har ingen gjort før, og det skal trolig mye til for at det gjentar seg.