Tidligere Godset-spiss signerte for Eliteserie-rival

Kenneth André Leren kan ønske Kristoffer Hoven velkommen til Kristiansund.

Kenneth André Leren kan ønske Kristoffer Hoven velkommen til Kristiansund.

Kristoffer Hoven (22) ble presentert på Kristiansund stadion torsdag.

DEL

KRISTIANSUND: Det har vært kjent en stund at KBK jaktet på signaturen til den høyreiste spissen fra Drammen. Og nå er altså alle formaliteter på plass.

Hoven, som siden sommeren 2017 har spilt med Hønefoss i 2. divisjon, har skrevet en toårskontrakt.

Spissen har tidligere spilt for Strømsgodset, hvor han debuterte i Eliteserien i 2016. Kenneth André Leren er glad 22-åringen valgte KBK, og mener det er sunt og viktig med utfordrere i angrepsrekken, skriver KBK på sin hjemmeside.

- Kristoffer er en spennende spiller som vi har fulgt utviklingen til en stund. Han er ung, men har erfaring på dette nivået gjennom spill i Strømsgodset. Det å ta et steg ned for å få utviklet seg videre er ofte smart for spillere som sliter med å slå gjennom i Eliteserien. Kristoffer har virkelig gjort akkurat det, med 19 mål på 25 kamper for et Hønefoss-lag som dessverre rykket ned til 3. div. i høst, sier Leren.

Målmaskin er på vei til Kristiansund 

Den nye KBK-spilleren, som trente med nordmørsklubben tidligere i vinter, gleder seg til å vise seg fram for publikum på Kristiansund stadion.

- Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben når jeg var her på prøvespill, og er meget godt fornøyd med å ha signert for KBK. Jeg føler meg mer mentalt og fysisk klar for eliteseriespill denne gangen, enn hva jeg var med Godset i 2016. Det blir gøy å vise seg enda mer frem, og kjempe om en plass på laget, sier Hoven.

Artikkeltags