Driter ut hundeeierne

Fredrik Milde setter opp lapper med kommentarer på hundebæsjen han finner.

Fredrik Milde setter opp lapper med kommentarer på hundebæsjen han finner. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredrik Milde bruker utradisjonelle midler i kampen mot hundemøkk. Han setter lapper på møkken hvor han slenger dritt om hundeeierne.

DEL

OSLO: Milde har sett seg lei på hundemøkk på fortau og grøftekanter. Spesielt ille synes han det er om våren når snøen smelter og alle etterlatenskaper etter vinteren dukker opp.

– En gang måtte jeg vaske trappa fordi jeg hadde tråkket i hundedritt. Det forsurer hele dagen, forteller Milde.

Aksjon

Han ville gjøre noe for å få hundeeiere til å skjerpe seg, men i stedet for å kjefte begynte han å feste lapper på møkken han fant. På lappene står teksten «Her har eieren driti seg ut» og hashtagen #drittmenneske. 

– Jeg prøvde å være kreativ. Da ble det morsomt å finne en møkk, forteller Milde.

Tanken bak er å bruke humor for å få hundeeierne til å skjerpe seg.

– Målet med plakatene er at folk flest skal få seg en latter og at slappe hundeeiere skal få seg et stikk i magen så de kanskje skjerper seg. Hundeeiere er ofte vanedyr og går de samme løypene hver dag, så jeg er ganske sikker på at jeg har truffet noen syndere med skilt i egen møkk, sier han til Nettavisen.

Etter hvert begynte bilder av lappene å dukke opp på sosiale medier og nettaviser og skapte mye debatt – og drittslenging.

#Herertorasshøl

Nå har debattene roet seg litt. Han setter ikke så ofte lapper på de brune illeluktende klumpene, men det hender han fortsatt setter ut en lapp i nabolaget i Oslo.

– Men jeg irriterer meg like mye. De ignorerer det lille ansvaret de har som hundeeiere. Det er manglende respekt for naboen. Det er så lite jobb. Det er ikke bare stygt, men ekkelt, sier Milde som har tenkt på en ny tekst.

-#Herertorasshøl

LES OGSÅ:  Skolevei full av hundemøkk – lærer tråkket i bæsj

Artikkeltags