«Tix» blir «Idol»-dommer

NY JOBB: Andreas «Tix» Haukeland har fått ny jobb som «Idol»-dommer i den kommende sesongen. Her er han avbildet under «Allsang på grensen» i sommer.

NY JOBB: Andreas «Tix» Haukeland har fått ny jobb som «Idol»-dommer i den kommende sesongen. Her er han avbildet under «Allsang på grensen» i sommer. Foto:

Av

Andreas «Tix» Haukeland tar over stolen for Gunnar Greve.

DEL

Fra «Paradise Hotel» til TV 2 i beste sendetid – russelåtkongen blir nå å se i dommerstolen til det populære familieprogrammet «Idol» på TV 2.

– Noen har tenkt «Farmen», noen har tenkt «Skal vi danse», men nei da – det ble «Idol» på meg, sier Tix til VG, før han fortsetter:

– Jeg har lyst til å være med på å fostre opp nye stjerner. Dessuten mener jeg at jeg hører hjemme i det dommerpanelet.

Ifølge han selv har han et litt annet syn på talent og selve bransjen, noe han mener kan godt med.

Tar over for Greve

Våren 2020 er det klart for nok en ny runde av den populære sangkonkurransen, der «Tix», sammen med de tidligere dommerne Silje Larsen Borgan og Tshawe Baqua, skal finne Norges neste sangstjerne.

Katarina Flatland vil også fortsette som programleder slik hun har gjort de siste årene.

NY SESONG AV «IDOL»: Med Katarina Flatland som programleder skal Andreas «Tix» Haukeland, Silje Larsen Borgan og Tshawe Baqva sitte i dommerpanelet.

NY SESONG AV «IDOL»: Med Katarina Flatland som programleder skal Andreas «Tix» Haukeland, Silje Larsen Borgan og Tshawe Baqva sitte i dommerpanelet. Foto:

Det var i desember i fjor det ble kjent at den tidligere dommeren og manageren Gunnar Greve ønsket å gi seg som «Idol»-dommer.

– Like før auditionrundene fikk jeg et tilbud fra kinesiske Tencent og det internasjonale plateselskapet Sony Music. De vil at jeg skal bygge og lede et helt nytt plateselskap for elektronisk musikk, Liquid State, avslørte Greve til TV 2 i fjor.

– En mer seriøs «Tix»

Andreas «Tix» Haukeland har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser. Til VG kan han derimot fortelle at det blir en mer seriøs utgave av musikkstjernen enn det vi er vant til å se.

– I «Idol» får man nok se en mer profesjonell Tix. Fra før har jeg jo vist den musikalske siden, i «Paradise Hotel» den menneskelige siden – det var Tix på sommerferie – og nå sitter jeg i dommerpanelet, sier han til avisen.

Det var som nevnt i «Paradise Hotel» tidligere i år vi så «Tix» på skjermen sist. Til Dagbladet forteller artisten at det neppe blir siste realityserie fansen for sett ham i. Til tross for en helt ny jobb som «Idol»-dommer har han tilsynelatende flere planer i vente.

– Jeg har takket nei til en haug med reality, men jeg har også noe som står litt på vent. Som jeg sa i fjor, tapte jeg i overkant av to millioner på «Paradise Hotel». Men det var kjempemorsomt, og jeg er veldig glad for at jeg var med. Jeg hadde nok gjort det igjen, sier han til avisen.


Artikkeltags