Nye regler for gateparkering i Mjøndalen: Tidsbegrensning og parkeringsskive

NYE REGLER: Nye regler for gateparkering i blant annet Arbeidergata og Nedre Torggate i Mjøndalen sentrum.

NYE REGLER: Nye regler for gateparkering i blant annet Arbeidergata og Nedre Torggate i Mjøndalen sentrum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er det nye regler for gateparkering i Mjøndalen sentrum. Det innebærer blant annet tidsbegrenset parkering og parkeringsskive.

DEL

(Eikerbladet) Det innføres nå tidsbegrensing på parkering på henholdsvis én og to timer alle dager unntatt søndag, ifølge Nedre Eiker kommunes nettsider.

Det er fortsatt gratis å parkere, men tid for når du ankom må vises med parkeringsskive. Mangler du parkeringsskive, kan du skrive opp tidspunktet for ankomst på en lapp som du legger synlig i frontruta.

Skilt som viser tidsbegrensningSlik gjør du det

På parkeringsskiven plasseres viseren slik at den viser tid for ankomst. – Parkerer du klokka 09, setter du viseren på 9. Parkerer du før klokka 08, settes viseren på 08.

Tidsbegrensing gjelder mellom klokka 08 og 17 (mandag-fredag) og klokka 08–15 (lørdag).

Parkeringsskive eller lapp kan du hente hos Innbyggerkontakten og forretningene i Mjøndalen sentrum. Alle typer parkeringsskiver kan for øvrig brukes, også de som selges hos bilrekvisitaforretninger. 

I henhold til forskrift om parkering for forflytningshemmede gjelder ikke krav til avgift eller tidsbegrensning for biler med gyldig parkeringstillatelse for forflytningshemmede (HC-kort).

Her gjelder ordningen:

Foto:

Klage på bot

Drammen Parkering KF er engasjert for kontroll og håndheving på biler som står i strid med parkeringsbestemmelsene. Gå til denne nettsiden hvis du har fått et parkeringsgebyr eller kontrollsanksjon du mener du ikke skulle hatt, eller mener du at bilen din urettmessig er tauet inn?

Spørsmål om selve parkeringsordningen rettes til innbyggerkontakten i Nedre Eiker på e-post eller ved å ringe 32232500.

Artikkeltags