Gå til sidens hovedinnhold

Får tyn etter bildejuks

Happy Bday, legend. Be safe

Et innlegg delt av HERMAN TØMMERAAS (@hermantommeraas)

Artikkelen er over 3 år gammel

Skam-stjernen Herman Tømmeraas (19) får tyn etter å ha lagt ut et falsk bilde av seg selv og superstjernen Justin Bieber på Instagram og Facebook.

NEDRE EIKER: Det var på Biebers fødselsdag, 1. mars, at 19-åringen fra Solbergelva la ut bildet på sosiale medier. Bildet fikk over 280.000 likes og godt over 8.000 kommentarer.

Problemet er bare at bildet ikke tilhører Tømmeraas, som for mange er kjent som Penetrator-Chris i den prisbelønte og kritikerroste nettserien Skam på NRK. Bildet ble opprinnelig publisert på Instagram-profilen til DJen Martin Garrix, noe mange av Tømmeraas' 924.000 følgere la merke til.

– Hva faen er det du gjør? Photoshopper deg selv inn i Martin Garrixs kropp? Dette er falskt som faen, skriver en rasende følger.

– Han burde ha nevnt det. For meg er dette ganske respektløst, skriver en annen.

LES OGSÅ: Er dette slutten for Penetrator-Chris?

Innrømmet juks

19-åringen har tydeligvis fått med seg reaksjonene, for torsdag kveld la han inn følgende setning under bildet på Facebook:

«Bildet er falskt folkens, bare så dere vet det».

Tømmeraas sier i en kommentar til Drammens Tidende at han selv ikke har opplevd så mye tyn rundt bildet. Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Her er originalbildet som ble lagt ut av Martin Garrix:

Happy birthday brother! Can't wait for Australia @justinbieber

Et innlegg delt av Martin Garrix (@martingarrix)

 

Kommentarer til denne saken