Tok innbruddstyv på fersken

Artikkelen er over 3 år gammel

En kvinne i Mjøndalen våknet søndag morgen av at noen brøt seg inn i bilen hennes. Politiet mistenker at flere kan være utsatt for innbrudd, og har oppdaget flere innbrudd i løpet av søndagen.

DEL

NEDRE EIKER: Det var i morgentimene søndag at politiet fikk melding fra en kvinne som så en mannsperson med hodelykt gjøre innbrudd i bilen hennes. Hun holdt kontakten med politiet på telefon, og gikk også ut selv.

– Hun hadde blikkontakt med gjerningsmannen som gikk fra stedet. Etter cirka ti minutter ble han pågrepet av politiet ikke så langt unna åstedet, forteller operasjonsleder for politiet, Trond Egil Groth.

Da hadde han flere gjenstander på seg som kom fra bilen til kvinnen. Rett ved der han ble pågrepet ble det funnet en motorsykkel og en trillebår med diverse gjenstander og pynteting.

– Det har sannsynligvis vært innbrudd flere hus. Det er brutt opp boder og gjort innbrudd rundt i Nerbergkollveien. Vi ber folk sjekke nøye om de savner noe, sier Groth.

Mannen som ble tatt er en kjenning av politiet. Han er tatt med til arresten.

Søndag ettermiddag opplyser politiet at det blant annet har vært innbrudd i en garasje i Løkkeveien og en annen garasje i Hagebyveien. Disse innbruddene sees i sammenheng med innbrudet i Nerbergkollveien. Noe av tyvgodset er funnet og levert tilbake. Blant annet er det stjålet gressklippere og verktøy.

LES OGSÅ: Tullekjøring på ungdomsskole

Artikkeltags