Søkte etter person i elva

Foto:

Av , og

Politiet fikk melding om en person som skulle ha falt i Drammenselva i Mjøndalen fredag formiddag. Historien endte godt.

DEL

NEDRE EIKER: Ifølge meldingen fra en forbipasserende skulle det være en gutt som hadde falt i vannet, og politiet satte derfor i gang å sjekke om noen var savnet fra skoler rundt i området.

Ifølge politiet var det snakk om en gutt på rundt 160 centimeter. Han skal være iført blå bukse og blå jakke. Dette viste seg altså å ikke stemme.

Det ble også satt i gang søk i og ved elva. Cirka en time senere kom det melding om at en mann i 50-årene var lokalisert i Drammen sentrum.

– Han hadde en annen alder enn det vi fikk høre i første melding, men klær og farger stemte, forteller operasjonsleder for politiet, Torben Henriksen.

Han forteller at mannen hadde falt i vannet, men kommet seg opp igjen. Politiet klarte senere å finne ham.

– Vi avslutter på stedet, sier Henriksen, som også forteller at de har hatt både politi, brannmannskaper og helsepersonell ute.

De søkte med dykkere i elva og politibetjenter på land. Hundepatruljen var også på stedet.

– Tipset går på at det er en person som er lav av høyde som er blitt sett, sa Henriksen like etter at meldingen om hendelsen kom.

Politiets innsatsleder på stedet forteller at et vitne skal ha sett en gutt balansere langs kanten på brygga, før han plutselig var borte.

Politiet opplyser at mannen som ble funnet var oppegående og ikke trengte legetilsyn.

Artikkeltags