(Bygdeposten)

– Jeg har fått «passion» for dans, sier Bjerkerud før lørdagens dans, og fortsetter med å starte oppvarmingen før dansepartner Nadya Khamitskaya i det hele tatt hadde ankommet danselokalet.

LES OGSÅ: Sjarmerte så mye at dommerne rødmet

Mye «passion»

Og for en Rumba det ble. Dansen som handler om gutten som er forelsket i dama, som dessverre allerede er opptatt med en annen mann, ble akkurat så «heit» som den skal være.

Eilev viste både hjertesmerte, og kastet skjorta i lørdagens dans.

– Dette var helt konge, sier Eliev umiddelbart etter dansen.

LES OGSÅ: Fikk «cocky-kurs» av Alex Rosén

Fornøyde dommere

Og dommerne var slett ikke uenige.

– Det er ett eller annet med deg og hver dans du går inn. Du har en evne til å lukke hele verden ute, og bare konsentrere deg om det du skal gjøre. Det fungerer som bare rakkeren på scenen, sier dansedommer Tore Petterson

– Det er ikke bare gimmick dette her. Det er mange fine trinn, og det ser veldig bra ut, sier dommerkollega Trine Dehli Kleve.

LES OGSÅ: Leverte sexy samba

Hadde det gøy

Eilev selv var godt fornøyd med egen dans.

– Dette var ufattelig moro, og det å kunne danse til Backstreet Boys er veldig morsomt. Når vi i tillegg har fått beskjed fra Nadyas samboer om mer lidenskap, er det bare gøy, sier Bjerkerud.

Dommerne endte på to tiere og to niere.

Eilev tok seg enkelt videre til neste ukes program. Der skal han bytte dansepartner, men hvem kryllingen skal danse med er uvisst. Du som TV-seer kan imidlertid være med å avgjøre.

LES OGSÅ: - Du var helt rå, Eilev