(Side2): I fjor ble det kjent at Mjøndalen-trener Vegard Hansen (47) og travkjendisen Malin Berås (28) var blitt et par. Nå skal forholdet være over.

Avstand skal være en av årsakene til at de går hver til sitt.

Overfor Side2 bekrefter Malin at det er slutt:

– Det stemmer. Av og til tar livet uventede vendinger, sier hun og legger til:

– Avstanden ble dessverre for stor. Vi ville forskjellige ting, men avslutter som venner.

LES OGSÅ: Vegard Hansen har fått kjæreste

– Takknemlig

Også Vegard Hansen bekrefter bruddet.

– Det var logistikkproblemer med diverse komplikasjoner og interessekonflikter, som for eksempel hvorvidt en lørdag ettermiddag på 2.divisjonskamp på Grorud er kvalitetstid eller ei. Og dissens rundt hvor mye det hastet med progresjon i forholdet. Men Malin er ei flott jente som jeg er takknemlig for at jeg fikk være sammen med i halvannet år - det er mer enn de aller fleste får, sier han til Side2. 

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett MIF-trenerens kjæreste før

Leverte inn lisensen

Malin Berås var lenge en av de store profilene i travsporten, men leverte inn lisensen i 2014, etter uenigheter rundt en reklamefilm for Leo Vegas.

I januar i år fikk Malin tilbake lisensen sin, og for et drøyt halvår siden annonserte hun at hun ønsker comeback i hestesporten, etter å ha jobbet som frisør en stund. Til Nettavisen har hun tidligere uttalt at hun drømmer om nye bragder på hesteryggen.

Vegard Hansen er en av Norges mest profilerte fotballtrenere, spesielt etter serien «Alle gutta: Mjøndalen IF», som gikk på TV 2 Zebra i fjor.

LES OGSÅ: Uventet besøk på banen