Ødegaard og Real Sociedad senket av frisparkperle

Martin Ødegaard startet på benken da Real Sociedad tapte for Leganés søndag.

Martin Ødegaard startet på benken da Real Sociedad tapte for Leganés søndag. Foto:

Av

Annet enn å gi motstander Leganés en stor målsjanse gjorde ikke Martin Ødegaard seg særlig bemerket for Real Sociedad i 1-2-tapet.

DEL

SPANIA: Ødegård startet for andre gang denne sesongen kampen på benken. Det samme gjorde lagkaptein Mikel Oyarzabal.

Et noe reservepreget Real Sociedad klarte ikke skape mye de første 20 minuttene, men tok ledelsen etter 21 minutter. Svenske Alexander Isak er i ordentlig scoringsform, og sendte La Real i føringen med en klinisk avslutning fra 17 meter.

Sociedad gikk til pause med ledelse, men etter hvilen var det Leganés som styrte. I det 49. minutt utlignet bunnlaget etter mål fra danske Martin Braithwaite.

Det så lenge ut til å ende 1-1, men med en frisparkperle fra Oscar fire minutter på overtid sikret Leganés tre viktige poeng i kampen for å overleve i den spanske toppdivisjonen. Leganés ligger nå på 18. plass i La Liga. De er a poeng med Mallorca som ligger på trygg plass.

Martin Ødegaard ble byttet inn i det 57. minutt, men gjorde seg ikke mye bemerket. Han skapte en grei mulighet for Elustondo, men midtstopperen headet Ødegaards frispark over. Med en dårlig touch på ballen ga han også Leganés en stor sjanse helt mot slutten av kampen.

Real Sociedad ligger nå som nummer sju i ligaen. De har tre poeng opp til mesterligaplass.

Artikkeltags