Brann, ulykker og motorstopp på E18

Artikkelen er over 1 år gammel

En rekke hendelser førte til lange køer på E18 mellom Oslo og Vestfold torsdag.

DEL

OSLO/ASKER/HOLMESTRAND: Først kom meldingen om en bilstans på E18 rett før Holmen i Asker i 16-tiden. Høyre felt ble sperret, noe som skapte en del ekstra kø i retning Drammen.

Deretter, noen minutter senere, kom det inn melding om brann i en lastebil på E18 ved Grelland i Holmestrand. Lastebilen sto i høyre kjørefelt. Veivesenet satte ned farten på stedet og trafikken ble ledet over i venstre felt. Dette medførete en del ekstra køer i ettermiddagsrushet.

– Det har vært røykutvikling i trailerens oppbevaringsrom. Plastikk har tatt fyr på grunn av varmeutvikling fra eksosanlegget, opplyser politiet som opprettet sak på forholdet.

Klokken 17.50 ble veien åpnet for normal trafikk igjen.

Klokken 16.10 krasjet en trailer og personbil på E18 ved Bygdøylokket. Ingen personer ble skadet. I påvente av bilberging ble det lange køer i retning Drammen, men trafikken går nå som normalt igjen.

Klokken 16.15 fikk nok en bil motorstopp på E18 ved Bellevuedumpa i Asker. Bilen sto i venstre felt og skapte kø i retning Drammen.

Klokken 16.50 fikk en buss motorstopp i venstre felt på E18 mellom Slependen og Bellevuedumpa. Også dette medførte en del ekstra kø i retning Drammen. I 17.30-tiden ble busset fjernet og veien åpnet for normal trafikk igjen.

Klokken 17.45 fikk politiet melding om flere biler som var involvert i en påkjørsel bakfra på E18 ved Strand. Det viste seg å ikke stemme. En forbipasserende hadde hjulpet en medbilist som hadde fått motorstopp midt på motorveien. Trafikken går som normalt.

Klokken 18.15 oppsto nok et uhell ved Slependen. Venstre felt ble sperret, noe som skapte en del kø. Totalt tre biler var involvert. En personbil ble ivaretatt av helse på stedet. I 18.45-tiden ble veien åpnet for normal trafikk.

Artikkeltags