Emma (24) blir ny redaktør i Svelviksposten

NY REDAKTØR: Emma Huisman Moskvil

NY REDAKTØR: Emma Huisman Moskvil Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Styret i Svelviksposten har ansatt Emma Huisman Moskvil som ansvarlig redaktør og daglig leder.

DEL

Hun overtar etter Dag Wathne som ble pensjonist 1. september etter 34 år i redaktørstolen. Emma har jobbet som journalist, frontredigerer og frontsjef i flere av Amedias aviser, sist som frontsjef i Smaalenenes Avis, og er nå klar for ny rolle i Svelviksposten.

Hun tiltrer senest 1. januar 2018.

(Svelviksposten) LES OGSÅ: 34 år som redaktør

Bidra til å løfte

– Vi er svært fornøyd med at Emma har takket ja til stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten. Papiravisen står allerede sterkt i lokalsamfunnet og vi har stor tro på at Emma, med sin digitale bakgrunn, vil være med å bidra til å løfte avisen digitalt, sier styreleder Trond Lunde.

– Jeg føler meg så beæret for tilliten, så nå gjelder det bare å innfri! Spesielt gleder jeg meg til å bli en del av redaktørfellesskapet i Amedia, og å sette mitt preg på Svelviksposten. Dette tror jeg virkelig blir bra! opplyses det i en pressemelding tirsdag.

Den nye redaktøren

Emma Huisman Moskvil er 24 år. Hun er fra Sandnes, i Rogaland.

– Når bor jeg med mannen min i Oslo, men vi flytter snart til Drammen. Jeg har jobbet med nettavisen til Svelviksposten da jeg var frontsjef på felles nettdesk Buskerud, og gleder meg til å nå være en enda større del av lokalavisas utvikling. Svelviksposten og jeg kommer nok til å fokusere mer på det digitale fremover, sier Emma Huisman Moskvil.

Gleder seg til å bli kjent

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med svelvikingene og håper at de og ønsker å bli kjent med meg. Det kommer nok til å bli endringer med meg ved roret, men det skal være positive forandringer der leserne våre ser at vi speiler lokalsamfunnet, er kjapt ute ned nyhetene og leverer kvalitet. Selv om Svelvik nå blir en del av en storkommune, blir ikke lokalavisen mindre viktig. Heller tvert imot. Identiteten til svelvikinger endrer seg ikke selv om vi nå blir en del av Drammen, og folk lurer fremdeles på hva som skjer med naboen eller den lokale matbutikken.

Være knutepunkt

– Det blir jo mye nytt for meg, men håper folk fortsetter å sende inn tips, til og med det man tenker er for smått. Er det interessant for deg er det sikkert interessant for flere. Mitt mål er at når noe skjer i Svelvik, skal man som svelviking automatisk gå inn på nettsiden til Svp for å sjekke hva som skjer her og nå. Det er vi som følger Svelvik tettest, runder Emma Huisman Moskvil av.

Artikkeltags