Gå til sidens hovedinnhold

Bettan til Tofte

Artikkelen er over 16 år gammel

Når Södra Cell for en gangs skyld åpner portene for folket er Elisabeth Andreassen hovedattraksjon.

HURUM: Lørdag 11. juni er det Åpen dag på fabrikken på Tofte.
Kl.. 1100 åpnes portene og Tofte og Filtvet skolemusikk spiller. Omvisningene starter, og kl.. 1200 går Hurums nye skudd på popstjernehimmelen, Ludvik and the Beatowens på scenen. Ungguttene har gjort stor suksess, og ga for kort tid siden ut sin første CD.
Kl. 1200 og en time fremover står lunsjbuffeten dekket, og kl. 1400 er det premiering i konkurransen om beste forslag til nærmiljøtiltak for barn og unge. Kl..1430 er det klart for Bettan med band.
Den åpne dagen byr også på vandreteater, et nyskrevet stykke basert på Aage Berg Hansens fortelling om Tofte og livet rundt fabrikken i 1905. Stykket flytter seg rundt i området, og starter hver halve time fra a. 1100.
"Tofte tidsmaskin" står på programmet. Ungdom fra lokalmiljøet presenterer Södra Cell Tofte for 100 år siden, i dag og om hundre år gjennom fotomontasjer.
Og det er ikke for ingenting man er på en papirfabrikk. Barn kan lage sitt eget papir på Papirfabrikk for barn. De minste kan også prøve seg som brannmenn, for brannvesenet er også på plass på Södra Cell denne dagen.

Kommentarer til denne saken