Gå til sidens hovedinnhold

Utdanningsdirektøren søker ny jobb: - Skal veldig mye til å forlate Drammen

Artikkelen er over 2 år gammel

Utdanningsdirektør Hilde Schjerven i Drammen kommune har søkt jobben som kommunaldirektør for oppvekstsektoren i nye Færder kommune i Vestfold.

DRAMMEN: Hilde Schjerven ble konstituert i toppstillingen i Drammen i mai, da Jan Sivert Jøsendal sluttet for å bli prosjektrådmann i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Hun har nå søkt stillingen som kommunaldirektør i Færder kommune, nyskapningen som så dagens lys ved nyttår da Nøtterøy og Tjøme kommuner slo seg sammen.

– Det er spennende med nye jobbutfordringer, og jeg bor jo på Nøtterøy, sier Schjerven.

Stillingen hun har søkt har omtrent samme ansvarsområder som dem hun har i dag. Utdanningsdirektøren har jobbet i Drammen i seks år, og er veldig glad i byen. Derfor har hun ikke helt bestemt seg for å takke ja hvis hun får tilbud om jobben.

– Det skal veldig mye til å forlate Drammen, sier Hilde Schjerven.

Direktør for utdanning i Nye Drammen er Karen Tone Børsum fra Svelvik. Hun er rekruttert blant fast ansatte på nest høyeste nivå i de tre kommunene som slår seg sammen.

De som var konstituert i slike stillinger, blant annet Schjerven, var ikke med i det utvalget prosjektrådmann Elisabeth Enger kunne plukke fra.

Hilde Schjerven vet ikke hva hun skal gjøre i Nye Drammen hvis hun blir værende. Men hun er sikker på at det vil være svært givende å bli med inn i den nye kommunen. Likevel er det en litt usikker situasjon.

– Da denne utlysningen kom var det naturlig å søke, sier den konstituerte utdanningsdirektøren, som er innkalt til intervju.

Kommentarer til denne saken