Gjentar Friluften-suksessen

RETRO-STEMNING: Gjestene koste seg stort på Friluften, som gjenoppsto på Elvefestivalen.

RETRO-STEMNING: Gjestene koste seg stort på Friluften, som gjenoppsto på Elvefestivalen. Foto:

Folk strømmet til Friluften under Elvefestivalen. I april blir det ny retrofest på det som en gang var byens mest populære uteservering.

DEL

DRAMMEN: Restauranten rett nedenfor gamle Park Hotel hadde sin glanstid i 50-60-årene. I 1969 var det slutt. Da ble uterestauranten revet.

Under Elvefestivalen gjenoppsto Friluften, til stor glede både for alle som frekventerte den i tidligere tider og nye gjester som frydet seg over retrostemningen på den idylliske elvebredden, med Ypsilon-brua som superstilig kulisse.

LES OGSÅ: Inviterer til retrofest ved elvebredden

Byen Vår Drammen sto bak gjenåpningen, som altså viste seg å bli en stor suksess. Daglig leder Tom Søgård forsikrer fansen at naturligvis åpner Friluften igjen på Elvefestivalen neste år.

Men det blir retrofest før det. Lørdag 27. april arrangeres Drammen River Cup Regatta, som er et samarbeid mellom Byen Vår Drammen og Drammen Roklubb.

Den dagen gjenoppstår Friluften, røpet Tom Søgård da han oppsummerte årets elvefestival for byens ledende kultur- og bylivspolitikere.

Derfor alle Friluften-fans; det er bare å merke seg datoen og gjøre seg klar for skummende godt i glasset, gode gammeldagse smørbrød av typen karbonade og reker som utgjør den nostalgiske delen av mattilbudet.

Kanskje har også swingdanserne som gledet Friluften-gjestene på Elvefestivalen ristet av seg vinterkulden og vil svinge seg i vårsolen?

LES OGSÅ: Friluften – oasen ved elva

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags