DRAMMEN: Valgdagen er få dager unna, og torsdag kveld braker det løs med den siste og mest spennende debatten før valget.

Trond Helleland (H), Torgeir Micaelsen (Ap), Jørund Rytman (Frp), Per Olaf Lundteigen (Sp), Lena Reitan (SV), Rebekka Borsch (V), Trond Johansen (KrF) og Hilde Lengali (MDG) skal debattere utdanning, helse, integrering og samferdsel.

FØLG DEBATTEN LIVE HER:
(du kan delta ved å trykke «Legg inn kommentar nå» i boksen under)

LES OGSÅ: Presentasjon av kadidatene på stortingslisten

Debattlederne er Drammens Tidendes ansvarlige redaktør, Håkon Borud, og samfunnsredaktør Odd Myklebust.

– Jeg forventer at vi avklarer alle de ubesvarte spørsmålene i valgkampen, slik at folk vet akkurat hva de skal stemme når de går til valgurnene 9. september, sier Myklebust.

Lover høy temperatur

Han lover høy temperatur og debatt om saker som angår mange. Alt fra kollektivtrafikk og bompenger, til fattigdom og omsorg vil være temaer.

Debatten starter klokken 18.30 og er et samarbeid mellom Drammens Tidende og Drammensbiblioteket. Den vil også sendes direkte på dt.no.

Spør om hva du vil!

Er det noe du har lyst til å spørre politikerne om? Er det noe du ønsker avklaring på før du velger parti? Legg inn spørsmål i kommentarfeltet, så vil debattlederne plukke ut noen som blir tatt opp i debatten.

Prøv også velgerhjelpen vår her, for å se hvilket parti du er mest enig med.

LES OG SE VIDEO: Er politikk egentlig så vanskelig? 

LES FLERE SAKER OM STORTINGSVALGET 2013 HER.