Politiet: – Hektisk natt til 1. mai

Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Natt til 1. mai pleier å være den travleste dagen i året for politiet – det ble den i år også.

DEL

DRAMMEN: Til sammen syv personer ble pågrepet og innbrakt av politiet i Søndre Buskerud natt til torsdag. To ble innbrakt for å være ute av stand til å ta vare på seg selv, og fem personer ble innbrakt for straffbare forhold.

– Det har vært en del å gjøre i natt, innrømmer operasjonsleder Olav Myrvold i Søndre Buskerud politidistrikt overfor dt.no torsdag morgen.

Noen av politioppdragene natt til 1. mai:

23.30: Politiet fikk melding om at tre 17 år gamle gutter var blitt utsatt for legemskrenkelser i forbindelse med en ungdomsfest på Svangstrand i Sylling i Lier. En mann i 20-årene fra Lier er mistenkt for å ha slått de tre guttene med balltre, og ble senere samme natt pågrepet på Bragernes.

00.30: Politiet mottok melding om at en person utførte skadeverk på et busskur Åssiden. Mannen ble raskt pågrepet av politiet og ble innbrakt til sentralarresten. Den pågrepne, en 18 år gammel mann fra Øvre Eiker, skal ifølge politiet ha vært «god og full» da han ble pågrepet natt til 1. mai.

01.50: En politipatrulje kom over en mann i 40-årene fra Drammen, som hadde en god del tabletter og narkotika på seg. Mannen ble pågrepet og sitter torsdag morgen i arresten i påvente av å bli avhørt av politiet.

03.00: En ung mann fra Drammen ble stanset av en politipatrulje på Konnerud, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Blodprøver er sikret.

03.30: En mann i 20-årene fra Drammen ble bortvist fra sentrum frem til klokken 08.00 1. mai. Blir beskrevet som «full og kranglefant» av politiet.

04.30: En mann i 20-årene fra Drammen nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra Bragernes. Mannen spyttet på en politimann, og ble derfor pågrepet og innbrakt til sentralarresten i Drammen.

04.40: Mann i 20-årene fra Nedre Eiker ble innbrakt til arresten fordi han var ute av stand til å ta vare på seg selv.

05.00: En numedøling i 20-årene ble innbrakt fra Vestfossen fordi han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

05.30: Politiet fikk melding om innbrudd i en bolig i Drammen. Da politiet kom fram til stedet ble en mann i 50-årene fra Drammen påtruffet. Han ble pågrepet og innbrakt til sentralarresten. Mannen skal ifølge politiet også ha kommet med trusler mot huseieren. Hun vil anmelde forholdet torsdag.

Politiet opplyser at de ikke har mottatt klager på russen natt til 1. mai.

LES FLERE NYHETER PÅ DT.NO:
Slo 17-åringer med balltre
Biljakt gjennom tre fylker
Vvæpnet aksjon på Konnerud

Artikkeltags