Drapssiktet anket fengslingskjennelse

FENGSLINGSMØTE: Politiadvokat Tone Venedokken Temtemoen og forsvarer, advokat Anders Green forberedte seg til fengslingsmøtet sist uke. Kjennelsen ble anket.

FENGSLINGSMØTE: Politiadvokat Tone Venedokken Temtemoen og forsvarer, advokat Anders Green forberedte seg til fengslingsmøtet sist uke. Kjennelsen ble anket. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mannen i 30-årene som er siktet for drap etter en voldsepisode har anket kjennelsen om fire ukers varetektsfengsel. Han er ennå ikke formelt avhørt av politiet.

DEL

DRAMMEN: Det var natt til tirsdag sist uke voldshendelsen skjedde på en institusjon for boløse rusavhengige i Erik Olsens gate 7.

Da politiet ankom stedet fant de en mann i 60-årene med alvorlige skader. Mannen ble raskt tatt hånd om av helsepersonell før han ble fløyet videre til Oslo universitetssykehus. Skadene ble samme kveld beskrevet som kritiske.

Natt til torsdag døde mannen av skadene, og mannen i 30-årene, som var pågrepet for volden, ble siktet for drap.

Politiadvokat Tone Venedokken Temtemoen fikk medhold i fire ukers varetektsfengsling. Kjennelsen fra Drammen tingrett sier at det skal være to uker i isolasjon.

Den siktede anket fengslingskjennelsen. Anken er foreløpig ikke behandlet av lagmannsretten.

Politiet holder fremdeles kortene tett til brystet i etterforskningen. Bakgrunnen for det er at den drapssiktede ennå ikke er formelt avhørt.

Den endelige obduksjonsrapporten foreligger ikke.

Den drapssiktede er blitt ivaretatt av helsepersonell på en institusjon.

– Det er en løpende vurdering hvor han skal plasseres, sier politiadvokat Temtemoen.

Forsvarer, advokat Anders Green har mandag ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Artikkeltags