Han vant én million i lotteri. Gjett hva Gunnar skal bruke premien til

Wild Horse Pastures

Wild Horse Pastures Foto:

Gunnar fra Drammen vant én million kroner i Nabolaget fredag kveld – et spill fra Norsk Tipping.

DEL

DRAMMEN: Fredag kveld var det trekning i Nabolaget, et av flere pengespill fra Norsk Tipping, og vinneren av hovedgevinsten på én million kroner ble en mann fra Drammen, kun kalt Gunnar i pressemeldingen fra tippeselskapet.

Det tok tid før han trodde på telefonen fra Hamar, men da det gikk opp for ham at det var reelt satt latteren løst.

– Så gøy, sa han til Norsk Tipping.

Sammen med noen venner har han kjøpt hest, så noe av pengene går til stell av denne. Gunnar liker også å feriere i Italia, og skal nå ta seg råd til en lengre ferietur.

Naboer vant også

Det var også flere i Drammen som kunne glede seg over lotterigevinster. 2066 spillende naboer av Gunnar vant nemlig pengepremier mellom 50 kroner og 100.000 kroner på adressen sin.

Hvor mye de vinner bestemmes ut ifra hvor nær de bor hovedvinneren. Sjansen for å vinne hovedpremien i et av nabolagene er 1:90 000.

Vinnersannsynlighet for resten av pengepremiene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

Hjelpelinjen

De som har problemer med spill kan anonymt ringe Hjelpelinjen på 800 800 40, eller sende e-post. Hjelpelinjen er organisert som et samarbeid mellom Lotteritilsynet og Sykehuset Innlandet HF Sanderud.

Målsettingen med Hjelpelinjen er:

  • hjelpe mennesker i krise
  • vise til annen hjelp, blant annet behandling
  • samle informasjon om spilleavhengighet

Vant 221 millioner i Vikinglotto 

Artikkeltags