Konferanse om rett og urett anno 2018

ÅPNER KONFERANSEN: Generalsekretær Bjørn Engesland i Helsingforskomiteen åpner konferansen sammen med Lars Petter Soltvedt, førsteamanuensis ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

ÅPNER KONFERANSEN: Generalsekretær Bjørn Engesland i Helsingforskomiteen åpner konferansen sammen med Lars Petter Soltvedt, førsteamanuensis ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hva er galt med menneskerettighetene i Norge? Det er tema når det inviteres til konferanse om Rett og urett i 2018 fredag.

DEL

DRAMMEN: Fredag 26. januar er Høgskolen i Sørøst-Norge på Union i Drammen stedet for alle som synes dette er et interessant tema.

Da inviterer nemlig Den norske Helsingforskomiteen i samarbeid med høgskolen til konferanse om Rett og urett i 2018.

Spørsmålet om hva som er de største utfordringene for Norge når det gjelder menneskerettigheter er det blant annet innledere fra Halden fengsel, Røde Kors, ungdomspartiene, NOAS, høgskolen og Helsingforskomiteen som skal gi svar på.

Videre skal vinneren av kronikk-konkurransen om rett og urett offentliggjøres. Konkurransen er et samarbeid mellom Drammens Tidende, Helsingforskomiteen og høgskolen.

Gunnar M. Ekeløve-Slydal, ass. generalsekretær i Helsingforskomiteen skal kaste terning til de politiske partiene om menneskerettigheter, før ungdomspartier møtes til paneldebatt.  

Sosialistisk Ungdom, FpU, KrFU og Unge Venstre er representert i panelet.

Konferansen starter klokka 09.30 og varer fram til kl. 13.00.
 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken